Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:59 | March 9, 2019

Surf – eat – sleep – repeat

Inlägg i samarbete med Lapoint

Detta är verkligen det vi gör här borta. Vi vaknar 5 på morgonen, åker iväg på surflektion, kommer tillbaka för frukost, vilar i skuggan, lunch och sen på eftermiddagen sticker vi iväg för surfing i solnedgången. Jag är så lycklig över att ha med Philip på resan denna gång. Det blir lite farligt för jag sitter och planerar i mitt huvud hur jag ska göra för att flytta hit och bo här för evigt, nu när han är här liksom. Denna platsen är så speciell för mig att det är svårt att sätta i ord. Naturen, människorna, maten och surfingen gör mig till världens lyckligaste tjej. Ni är många som frågat mig om Sri Lanka eller Santa Teresa är bäst att åka med Lapoint till och jag måste ändå säga att Costa Rica är min personliga favorit. Inte för att Sri Lanka är något annat än ett paradis, men Santa Teresa har mitt hjärta och själ. Ni kan kika på alla olika destinationer på deras hemsida HÄR.

Vi är ett stort gäng som hänger här borta och det är så mysigt!!! Vi åker fyrhjuling till olika mysiga caféer, tar strandpromenader, äter mängder med färsk frukt och sitter i skuggan och snackar om allt och ingenting. Inge skitsnack, ingen negativ energi utan bara härlig varm energi med massa skratt. Precis så som jag vill ha det.

Ska försöka bli bättre på att uppdatera er med vad som händer här borta samtidigt som jag vill njuta av semestern. Ni är bäst!!! Tack för att ni kikar in här och är världens bästa bloggläsare <3 TTYL.


22 kommentarer22 kommentarer om “Surf – eat – sleep – repeat”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här