Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:24 | March 5, 2019

NYP MIG!!!!

Alltså hörrni, nyp mig i armen. Jag kan knappt tro att jag är här, tillbaka i paradiset. Denna gång tillbaka med min kärlek och vi ska vara här i hela två veckor tillsammans. Igår gick vi ner till Banana beach, vi köpte varsin Corona och satte oss på stranden för att se på solnedgången som gick ner. Det är något väldigt speciellt med solnedgångarna här. Nästan en religös upplevelse att få se när hela himlen färgas röd medan surfarna leker med sista vågorna för dagen och hundarna busar med varandra på stranden. Jag fick pussas med min kärlek på en sarong med en kall öl i handen och i den stunden kändes allting helt perfekt. Inte en oro eller ångestkänsla i kroppen och jag var så närvarande. Jag blir sådan här – närvarande och tar in alla energier omkring mig. Simple life, offline.

Idag var det dags att kasta sig ut i vågorna igen. Jag är i level 2 nu och alla andra i sällskapet hänger i Level 1. Jag var lite nervös med tanke på att jag inte får få in vatten in i min trumhinna som jag pajjade när jag landade dumt i en våg i Sri Lanka. Inför denna resan köpte jag olika öronproppar på apoteket och idag testade jag en silikonpropp som kändes bra, skönt nog. Och hörrni, jag har det fortfarande i mig och FAN va kul det är att känna så. Jag tog första vågen på första försöket och det kändes så självklart att vara tillbaka ute i vågorna. Det är svårt att förklara för er som aldrig surfat tidigare men jag önskar att ni alla får uppleva den känslan någon dag. Den där utanför-kroppen-känslan som ger känslan av att man är oövervinnerlig och det finns ingenting jag inte klarar av i den stunden.

Tidsskillnaden gör att en halv dag har passerat när jag vaknar klockan halv 6 på morgonen här. Så mina updates kommer komma lite hipp som happ men jag tänker att så får det vara. Det sista jag väljer att göra när jag är här är att stressa över sociala medier och det tror jag ni kommer att märka. Jag mår bra, jag är lycklig och jag njuter av varenda sekund här borta.

TTYL <3


16 kommentarer16 kommentarer om “NYP MIG!!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här