Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:11 | March 3, 2019

På resande fot w. baby

Bilder från en fest i Berns svit i lördags, tagna av Ramus Lindahl.

Hej hörrni!!!

Jag är har varit på resande fot sedan 3 imorse och just nu sitter jag, Philip, Humlan och Klara på flygplatsen i Amsterdam och väntar på att få boarda sista flyget. Vi har 2 veckor i Santa Teresa, Costa Rica framför oss och jag kunde inte varit mer taggad. Det är inte ofta jag får åka iväg med Philip på resa och sedan jag senast var i Costa Rica så drömde jag om att komma tillbaka med Philip så han också skulle få uppleva det paradiset som är där. Nu är hans hockeysäsong *äntligen* slut och han kan följa med på äventyret denna gången!!!

Vi ska få surfa tillsammans, äta på The Bakery, se på solnedgångar, dricka kokosnötter och ertjklnbvofkrjgjorngfnfjfk vad taggad jag ääääääär. Vi är där samtidigt som Fanny, Klara, Humlan, Jon, Janni, Axel och Matilda så vi blir ett jäkla gäng som kommer att hänga ihop. Så kul!!!

Ni kan kika på mina två tidigare vloggar från costa rica HÄR & HÄR.

Vi hörs mer när vi är framme!!! <3


6 kommentarer6 kommentarer om “På resande fot w. baby”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en trevlig resa och var rädd om dina öron💕

  Reply
 • Ååååh vad kul!!! Hoppas resan gick bra!!! <3

  Reply
 • Åhh så hilla kul!! Ser fram emot alla bilder 😍

  Reply
 • Hej Alice! Jag och en kompis ska snart åka till Santa Teresa och lapoint lägret, jag undrar lite vad det är man behöver ha med sig dit? Har du någon bra packlista du kan dela med dig av? Du är grym, hoppas ni har det bäst där nu!

  Reply
 • Njuuuut<3 Var tre veckor i Afrika med min kille i Januari när han hade ledigt från sin fotboll, det var såå underbart<3

  Reply
 • Alltså så fina!

  Reply