Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:52 | March 1, 2019

ÄNTLIGEN FREDAG

Nu är det äntligen fredag hörrni!

Denna vecka har varit en riktig kaosvecka för min del med massa jobb som jag försökt hunnit med innan jag åker på söndag. MEN nu kan jag meddela att jag är nära mållinjen och snart är det ÄNTLIGEN dags för mig att ta helg <333 Jag har haft massa roliga projekt som ni kommer att få ta del av mycket snart och som jag tror att ni kommer älska. Jag och Bianca spelade tillsammans in två youtubevideos, en till varderas kanaler och jag skrattade mig genom hela inspelningen.

Igår kväll gästade vi även Breaking news vilket var så roligt!! Det var säsongens sista avsnitt så det serverades champange och vi fick prata lite om showcasten i maj, sluthippan och även köra en livetinder session med Bianca haha. Om ni har missat att kolla så tror jag att det kommer upp på Dplay snart alternativt om klippet kommer upp på YT (?). I’ll let you know!!

Idag ska jag spela in ett sista samarbete för veckan och sen ska jag iväg på en kurs hos självaste youtube. Jag är faktiskt jättespänd på att se vad det faktiskt är och att lära mig mer om hela den så kallade “youtubevärlden”. När jag ändå är inne på youtube temat samt att jag har er på tråden så tycker jag verkligen att ni ska gå in och prenumerera på min kanal så att ni inte missar när videos publiceras!!! Min kanal hittar du HÄR.


13 kommentarer13 kommentarer om “ÄNTLIGEN FREDAG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här