Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:17 | February 27, 2019

NY VIDEO PÅ YT

VIDEO I SAMARBETE MED MAYBELLINE

HEJ!!!

Givetvis har jag vloggat hela denna helgen. En helgvlogg där jag gör en ordentlig utrensning i lägenheten med hjälp av Lucas, jobb, utgång, massa god mat och festligheter. Jag tycker den blev fett MYS! Glöm inte att prenumerera på kanalen för att inte missa allting som håller på att kokas ihop 😉

Har jobbat hela dagen och inte hunnit ta en paus förrän klockan 3 då min mage skrek efter lunch. Har haft en riktig köttardag med jobb och jag har verkligen lyckats trycka in så mycket jobb jag kan nu denna vecka innan jag och Philip åker iväg på söndag i två veckor. Det ska bli skönt att spurta nu sista så att jag verkligen kan chilla på semestern. Sista mötet är avklarat och jag kom precis till Grodan där Linnea och Maja sitter för att snacka ikapp med dom. Standard att vi alltid hamnar här haha….

TTYL <3


16 kommentarer16 kommentarer om “NY VIDEO PÅ YT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • 😍

  Reply
 • åhh måste kolla! <3

  Reply
 • VART kommer din svarta oversized kavaj ifrån? Såg den på biancas snapstory där ni skulle spela in för eran youtubekanal.

  Reply
 • Åhh ska verkligen kolla! <3

  Reply
 • Vad heter houselåten ni spelade i senaste podden?

  Reply
 • Jag tvivlar inte på att Lukas skulle vara grym som assistent men jag har erfarenhet av att jobba med nära vänner och det är inte alltid lika lätt som man tror. Jag tycker du borde intervju några av de som är bäst lämpade för jobbet för att inte gå miste om något. Lukas kommer finnas i ditt liv ändå ju 😊 KRAM du är bäst

  Reply
 • Yaaaay! Måste kika in på en gång!! Kram

  Reply
 • YAAAAY! Måste ta och kika in på en gång! Woop woop!

  Reply
 • OMGGGGG när Bianca la upp på story att du hade shoppat på Chanel blev jag lite förvånad och tänkte de där väskorna är ju inte riktigt Alice stil och så ser man väskan nu och det är den SNYGGASTE VACKRASTE väskan jag sett!!!!!!!!!!!!! Den absolut finaste märkesväskan man sett på en influencer, du har så bra smak<3 Njut av den och var nöjd, förändras livet kan man alltid sälja om det skulle behövas<3

  Reply
 • love you

  Reply
 • Så snygg Chanelväska – en riktig klassiker som kommer att stå sig i alla tider & för dig att åldras med 😊
  Du har bra smak!

  Reply
 • Gillar verkligen dina vloggar för att du är så real… du visar dig själv osminkad ibland och när allting kanske är perfekt städat hemma men det är det som gör din vlogg genuin, sen är det såklart roligt att se lite av dina upptåg 😊 jag lyssnar på din podd påväg till jobbet ibland och vill verkligen hylla hur du och Bianca promotar self love. Speciellt att man ska ta hand om sina vänner och sig själv.. speciellt efter uppbrott med en kille. Så mycket girlpower i eran podd på sistonde och jag älskar det. Ville bara säga det! Kram

  Reply
 • Skulle skriva *inte* perfekt städat. Men ja du fattar haha. Kram

  Reply
 • Vill jag också veta 😟

  Reply
 • Var är dem ursnygga kopparna ifrån? Alltså dem du dricker kaffe ifrån i början!!

  Reply
 • Dina videos förgyller verkligen dagen!! <3

  Reply