Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:06 | February 13, 2019

Green sparkle dress

Klänning hittar ni HÄR (betallänk)

Jag har helt glömt att visa er dessa bilder från denna magiska solnedgången när vi var på Sri Lanka. Saknar redan vackra solnedgångar men snart åker jag och Philip tillbaka till Costa Rica och jag LÄNGTAR.

Solen skiner idag hörrni! Äntligen!

Jag har fortfarande helt paj öra vilket börjar göra mig riktigt frustrerad tbh. Fick bekräftat igår att min trumhinna gått sönder när jag surfade på Sri Lanka, så det lär ta tid innan hörseln är bra igen… Jag tog mig i alla fall till ett träningspass som Moa höll i tillsammans med Gainomax imorse. Det var ett GRITpass och jag kan bara säga som såhär – helgen satte sina spår, så att säga. Fyf*n vad tufft det var men också så kul att göra det med kompizarna. Heja oss och tack @moamattsson för en grym start på dagen!!!

Nu är jag hemma igen och ska svira om för att sticka iväg på ett möte. Har vi tur så kommer det upp en ny video på min YT-kanal under dagen 😉

TTYL <3


10 kommentarer10 kommentarer om “Green sparkle dress”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så härlig klänning ju!

  Reply
 • Men oooj va snygg!

  Reply
 • Hur kan man ens vara så snygg?? <3

  Reply
 • Hej! Vill bara komma med lite kontrsuktiv kritik, typsnittet i brödtexterna är ibland lite jobbigt att läsa pga så smalt typsnitt. Nu är det kanske inte så för alla men jag som har lite synfel upplever det lite jobbigt att läsa, enklare att läsa utan serifer på dator <3

  Reply
 • Men så galet fin du är🥰

  Reply
 • Det där va snygg den =) solnedgångar är så fina =)

  Reply
 • Alltså vacker klänning på en ännu vackrare kvinna! girlcrush deluxe 😍

  Reply
 • har nyligen blivit singel, kan ni inte ha ett RIKTIGT singelavsnitt där vi pratar om hur man lever som singel. Tar hand om sig själv, raggar, går på dejt igen. Tips på hur man ska göra för att ha kul igen och gå vidare etc

  Reply
 • Ser att det är ändrat nu! Blev kanon 😄🙌

  Reply
 • gorgeous

  Reply