Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:49 | February 11, 2019

Min partyhelg i bilder

Har inte lagt en stund till att jobba denna helgen mer än att vlogga och uppdatera instagram så därmed har bloggen stått tom. Min gamla bästis Ida kom ju upp till Stockholm över helgen och vi har hittat på massa roliga hyss tillsammans. Min plan är att försöka övertala henne till att även hon flytta hit och jag tror att jag efter denna helgen lyckats!!!

Fredag

Fredag morgon började med att jag och Ida åkte till Wörkout där Pischas höll i ett träningsspass tillsammans med Kari traa. Det var riktigt kul men svettigt och efter passet bjöds det på god frukost på plats. Vägg i vägg låg ballongverkstan dit jag och Ida gick för att inhandla det som behövdes inför kvällen……..

Mitt mjukisset är från Nelly (slutsåld tyvärr)

Jag och Ida hade en inbokad tid hos creative headz för att bli fina i håret och det är vad jag kallar fredagslyx ändå. För att inte tala om hur SKÖNT det är när någon pillar i håret så blev vi dessutom superfina samt att det bjöds på bubbel 😉

Jacka: HÄR / Byxor: HÄR / Skärp: Gina (betallänkar)

Vi åkte hem till mig för att sminka oss och göra i ordning oss. Jag bar en helvit outfit som jag kände mig så snygg i!! Denna jackan är 10p. Ida, Anastasia och Lucas anslöt sig på ett glas och sen åkte vi till….

… Mr. French där vi käkade middag och överraskade Bianca med en “sluthippa” – som en möhippa fast helt tvärtom haha. Det var Josefine Caarle som kom på den briljanta idén och det blev en så himla lyckad kväll verkligen. Så random men oj vad vi skrattade. Vi dansade vidare till både Nosh & chow och spy bar innan vi tackade för oss sent in på morgonen.

Lördag

Jag och Ida vaknade hemma hos mig klockan 2 (!!) på dagen och åkte nästan direkt in till stan i panik över att vi sovit bort halva dagen. Vi käkade lunch med Lovisa och Bianca på Vau de ville och pratade om natten som var. Vi satt kvar i några timmar tills Maja och Linnea (som äntligen är hemma från costa rica) anslöt sig till gruppen och talade om för oss att de minsann skulle ut senare på kvällen. Så det var bara att mentalt ställa om sig och göra sig redo för….

…drinkar på asian post office med alla tjejer. Ni måste verkligen testa deras drink som heter “Thai basil” som är helt knäppt god!! Efter APO så stack vi vidare till Nosh & Chow och sen avslutades kvällen på Spy Bar där bästa Daniella spelade all musik man längtat efter att festa till. Hon är verkligen så grym!!!! Söndagen myste vi på stan ett gäng och sen åkte vi hem till Axel och Matilda för att käka burgare och ha myssnack.

Det var min partyhelg sammanfattat i ett inlägg. Den var verkligen intensiv och så så så KUL men nu är energin helt borta. Efter att jag poddade med Bianca imorse så åkte jag och Philip till Göteborg för att prioritera lite tid med nära och kära. En nära perso
n mår inte helt bra och vi pausar livet i Sthlm en stund. Jag uppdaterar bloggen så fort jag finner tiden till det men podden kommer upp som vanligt imorgon!

Ps. Idag fick vi reda på att vi slagit poddrekord!!! 2 miljoner lyssningar ?!?!?! Shit va galet och KUL!!!!


10 kommentarer10 kommentarer om “Min partyhelg i bilder”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här