Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:29 | February 7, 2019

ÖVERTAGGAD

Hej!!!

Snart är det fredag och det var längesen jag var såhär taggad inför en helg faktiskt. Jag betade av ett boxningspass imorse hos Alexandra på nightfight och direkt efter gick jag och köpte mig ett par egna rosa boxningshandskar hehe. Vet inget äckligare än att ta på mig ett par gamla svettiga boxningshandskar som 1234567765432 människor haft innan mig haha. Är så taggad på att få använda mina fina handskar nästa torsdag igen <3 Efter det så åkte och jag och mötte upp min storebror som är här över dagen på en lunch och kopp kaffe och det var väldigt mysigt. Han kommer troligtvis flytta upp hit pga en jobbmöjlighet som dykt upp och det gör mig så glad!! En i familjen i samma stad känns lite bättre mot hemlängtan… Efter lunchen tog jag en liten snabb shoppingrunda och köpte mig lite krimskrams från Weekday som för övrigt aldrig gör mig besviken. Hittar alltid minst 2 saker där som jag vill ha varje gång jag går dit. Idag blev det ett par jeans, T-shirt och örhängen som fick hänga med hem i en liten påse 🙂
Efter det hade jag möte med en Revisor som jag ska börja jobba med som kändes superbra! Min nuvarande är lokaliserad i Göteborg och det känns skönt att veta att man har en lite närmre till hands framöver. Pepp!

Just nu ska jag hugga in i min burgare från Phils Burger som Philip köpt med sig hem efter träningen! Ida är äntligen här och vi ska mysa och kolla nya avsnittet av Riverdale i helgen. Det är så mysigt att hon är här!!!! Gaaaaaaah <33333


19 kommentarer19 kommentarer om “ÖVERTAGGAD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här