Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:56 | February 6, 2019

ONSDAGEN

Shoes: Eytys / Jeans: Vintage Levis / Knit: American vintage / Jeanjacket: American Vintage / Coat: WERA / Halsband: River Island -betallänkar

Hej <3

Solen sken när jag vaknade imorse och det gjorde mig glad ändå in i själen. Det var ju ett tag sedan nu så att säga! Jag jobbade från sängen med datorn i knät precis hela morgonen och vid lunch åkte jag in mot stan för att käka lunch med @gertrudes och @moamattsson på Riche. Jag äääälskar verkligen dom två för dom är som två lyckopiller varje gång man ser dom. Är så glad när jag tänker på hur vi alla liksom flyttat upp från Göteborg i samma veva och nu har alla skapat sina små liv här uppe :’) started from the bottom now we’re here.. typ. Jag beställde iaf en skagentoast för att inte vara proppmätt under grit-passet jag bokat in mig på 1,5 timmar senare. Det var en riktig kamp att traska iväg i kylan bort till gymmet ska jag säga er MEN jag gjorde det och nu är jag stolt som en tupp! Jag måste kasta mig in i duschen och förbereda middag för om en timme kommer Philip hem från träningen och

Det var en riktig kamp att traska iväg i kylan bort till gymmet ska jag säga er MEN jag gjorde det och nu är jag stolt som en tupp! 30 minuters intensiv jäkla träning *pheuw* är nu avklarad!! Jag måste kasta mig in i duschen och förbereda middag för om en timme kommer Philip hem från träningen samtidigt som Tom och Vera kommer hit på middag! MYS!!

TTYL <3


11 kommentarer11 kommentarer om “ONSDAGEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan inte finna ord på din snygghet 😍🙈

  Reply
 • Älskar er podd men snälla tänk er för angående vad ni väljer att ha med! Att Bianca sitter inför så många unga (och äldre för den delen) tjejer och pratar om hur ”sjukt” det är att du kan äta helt normal mat, att ris och bröd skulle vara onyttigt och att hon i princip aldrig äter sånt är ärligt talat oansvarigt. Att hon och många andra har såna tankar är hemskt och inte ert fel men jag vet att om dom saker hon sa fick mig att tänka negativt så fick det även många andra att tänka samma sak. Jag beundrar Bianca för hennes öppenhet med sina problem men det är ingen ursäkt för att överföra sina tankar på andra eller att inte försöka kämpa och bli frisk. Tack för en i vanliga fall rolig och upplyftande podd <3

  Reply
 • Håller verkligen med, se de som konstruktiv kritik. Kram <3

  Reply
 • Hej Alice!! Jag hoppas du ser det här och läser klart hela kommentaren, jag vill verkligen framföra detta till dig! Jag reagerade precis som många andra på inslaget i veckans podd där ni pratar om mat, och jag kände att jag verkligen ville skriva och tacka dig. Jag kommer inte predika om hur Biancas ord landade fel hos så många, mig inkluderat som lider av bulimi (precis fått den diagnosen), eftersom du inte ansvarar för det och jag inte har en aning om hur er relation ser ut. Jag förstår att ni nog kan vårda er relation utan att en massa personer som inte känner er ska lägga sig i. Men jag vill ändå att du ska veta hur mycket jag uppskattar att följa dig eftersom du känns så otroligt hälsosam och klok. Jag blir väldigt lätt triggad och jobbar med det dagligen, men är aldrig rädd att jag ska bli det av att kolla på dina kanaler. Du inspirerar mig att vilja bli frisk och återigen få tillbaka samma sunda synsätt på mat som du har. Tack för att du verkar stå med båda benen på jorden och på ett avslappat sätt visar upp en kost jag tror majoriteten av sveriges befolkning också har. I ett samhälle fyllt av dieter, detoxar, sallader, smoothiebowls och en ätstörd syn på mat kan det vara både skönt och viktigt för framförallt unga tjejer att få se lite vanlig jäkla mat också haha… Iallafall, TACK, och ha en fortsatt bra dag!

  Reply
 • Håller med! Känns så himla skönt med er influencers som faktiskt ÄTER MAT och visar upp det utan att kommentera det. Tack tack tack och kramis.

  Reply
 • Haha hörde i podden att du ofta säger att du vill ha ”hemmakvällar” jag är exakt den kompisen också som bah ”kan vi inte bara ha en mysig hemmakväll istället för att dra till klubben” folk är sååå trötta på det haha

  Reply
 • Hur tog ni er till Costa Rica med plan? Hur lång tid tog det, fick ni mellanlanda, hur mkt kostade det, hur tog ni er från flygplatsen smidigast?

  Reply
 • Älskar din stil!!

  Reply
 • 😍😍😍

  Reply
 • 😍

  Reply
 • o vad jag älskar din blogg du inspirerar mig

  Reply