Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:31 | February 5, 2019

Nytt poddavsnitt

Det är tisdag vilket innebär att ett rykande färskt poddavsnitt finns uppe för er att lyssna på! Jag pratar om min otroligt lugna kväll samt varför jag käkar antibiotika och Bianca pratar om sin helg som varit allt annat än lugn. Hur går singellivet och vad är det för ny lägenhet hon har köpt? Varför är Bianca så lack på mig och vad har jag för försvar? Vi svarar på även på era frågor som ni skickat in som delvis handlar om sex samt om det är bra stämning mellan dokusåpadeltagare och “influencers” på event. Allt i veckans poddavsnitt!!!

Ni får inte glömma att köpa biljetter till vår showcast som äger rum i Ericsson globe den 25 maj nu i år!!! Det kommer att bli årets största event och det vill ni bara inte missa. Ta med hela kompisgänget och kom och häng med oss! Biljetter kan ni köpa HÄR.

Nu har jag jobbat inomhus exakt hela dagen iklädd mjukiskläder. Middagen jag skulle på ikväll blev inställd så istället ska jag ta mitt pick och pack och ta mig till gymmet för en timmes bodypump! Hey ho let’s go.

LOVE U GUYS!!!!!


15 kommentarer15 kommentarer om “Nytt poddavsnitt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ÄLSKAR nya designen på bloggen!! 🤩

  Reply
 • Kan ni dela spellistan?! 😊))))

  Reply
 • Hej Alice! Jag lyssnade precis klart på podden och reagerade ganska mycket på delen där du berättar vad du ätit och Bianca ifrågasätter starkt “äter du aldrig sallad, bara pizza tacos osv osv, och jag undrar om inte du reagerar på det? Nu är jag medveten om att Bianca har en ätstörning och kanske tänker annorlunda än vad du gör, men är det inte lätt att få ångest ändå och känna att man kanske äter för mycket när man får sådana kommentarer även fast man inte alls gör något fel? Det hade jag tyckt om jag hade fått höra det, så undrar bara lite hur du ställer dig till det? Kram!

  Reply
 • Ni är såå grymma! 😃

  Reply
 • Ni är så grymma! 😍 men jag tycker ni snaaart borde köra en live turné också 😏

  Reply
 • Lyssnade på podden, hahah ni är ju bara för skööna typer!

  Reply
 • Håller med! Det låter typ som om det vore något fel med att äta så mycket pizza tacos osv. Man kände typ skuld själv för vad man ätit.. Inte direkt bra när ni har så unga följare.

  Reply
 • Hej! Lyssnade på podden och undrar verkligen varför ni har med Biancas matkommentarer? Varför inte klippa bort dessa när ni vet att SÅ många unga tjejer lyssnar och ser upp till er? Att Bianca gång på gång exempelvis pratar om att hon inte äter bröd till tacos, får ångest när hon äter ris och inte förstår hur du kan äta vanlig mat och inte bara “sallad” flera gånger i veckan bidrar bara till att dessa unga tjejer kan börja ifrågasätta sina egna matvanor och börja tänka i ätstörda banor. Menar inget illa men har själv varit sjuk och vet hur triggande såna här kommentarer kan vara. Snälla tänk på det.
  /S

  Reply
 • Hej! Jag måste bara kommentera.. Egentligen vill jag inte belysa det då det borde vara helt jävla normalt men du har så himla sund syn på mat! Och det är helt sjukt att så som bianca tänker nästan börjar bli mer normalt?? Alltså det är ju helt vrickat. Att så många unga tjejer är ätstörda. Tack för att du visar upp en helt normal livsstil, jag lovar att du får många att inse det! Och förresten. Du verkar vara en väldigt fin människa och kompis. 😊

  Reply
 • Var är jeansen du har på bilden ifrån? SKITSNYGGA

  Reply
 • YAAAAAY!! Bästa ju!!

  Reply
 • Åh längtar till bilresan från jobbet så jag kan lyssna 😍

  Reply
 • Hej!
  Menar i detta inte att försvara VAD Bianca sa utan mer vad hon menade med det. Jag som nog lyssnat på alla deras avsnitt och följer Bianca flitigt uppfattade det verkligen som att hon undrade för hon typ beundrade det. För att i hennes sjuka gärna så tillhör det inte vanligheterna. Att hon snarare mer tänkte ba “men gud kan man gå en vecka utan att äta en sallad”. I en förvånad och frågande ton. INTE att det är något fel med att inte äta sallad. Tror man inte får glömma att Bianca är sjuk.

  Sedan tycker jag att dom borde klippt bort det då det uppenbart är många som inte förstår hur hon menade så folk kan därför påverkas och triggas.

  Reply
 • Hej Alice,
  Jag diggar er och jag diggar er podd! Dock i detta avsnittet, när Bianca uttalar sig kring sex håller jag väääldigt mycket med dig Alice. Bianca uttalade sig i frågan kring om man är onormal för att man blir kåt när man först har sex (och där den här tjejens och hennes killes sexlust skiljer sig). Bianca sa “Ibland tycker jag inte att man ska förse sig blint på ‘jag ska verkligen ha sex när jag verkligen är kåt'” och sa även “…Ibland när du väl är i ett förhållande – bara ha det”. Hon fortsätter sedan med “Sex i relationer är ge och ta”. Jag kan förstå om hon inte vet hur hon ska uttrycka sig för att få fram det hon menar (jag hoppas detta är fallet…) för detta i sig klingar inte så bra.

  Man ska aldrig behöva ha sex “bara för att”, inte ens för att “ge” för att vid senare tillfälle “ta”. Det ska vara helt och hållet ömsesidigt, så om tjejen i det här fallet inte vill ha sex eller inte har lust, då ska hon inte behöva ha det. Det är däremot skillnad om hon säger till sin kille att hon inte är kåt men om hon känner för att försöka i form av att ha förspel så kan försöka tillsammans. Och om det ändå inte skulle funka så har hon all rätt att avbryta och inte fortsätta att “bara ha det”.

  Reply
 • förstår vad du menar men jag tror Bianca helt enkelt bara hade lite svårt att uttrycka sig.
  Hon utgick nog mest från sig själv att hon kan tycka det är nice att ”ge” för att sen ”få”.
  likadant gällande att ibland försöka. Så är det ju i relationer. Närhet och sex är ju viktigt (för många) för att behålla en bra relaktion. Så hon menade nog mest att blir det är ständigt problem så kanske man ska försöka iaf. För att se om man blir sugen. Blir man inte det så ska man ju SJÖLVKLART inte fortsätta.

  Reply