Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:57 | February 3, 2019

MUKBANG, ASMR, Q&A – ft Lucas

VARNING! Är du känslig för smaskande eller andra äckliga ljud medan man äter, så är detta en video du bör undvika att se…. SPELA FRAM TILL 5:32 FÖR ATT SKIPPA ASMR. Hahaha detta är den mest konstiga/äckliga/roliga videon jag någonsin filmat. Jag fick för mig att slå ihop ASMR, MUKBANG i kombination med någon slags Q&A och detta blev resultatet…
Ni hittar till Lucas IG här HÄR & ni hittar biljetter till min och Biancas showcast här HÄR
Glöm inte att prenumerera på min youtubekanal hörrni!!!

Gooodmorgon Söndag!!!

Jag har haft en mysmorgon med Philip hela morgonen medan det varit snökaos utanför lägenheten. Det jobbar folk i alla hörn och på taket står killar och försöker skyffla ner all snö så att en stackare inte ska få allting på sig när det väl trillar ner. Philip stack precis iväg på hockeymatch (igen…) och blir borta hela dagen och då hade jag tänkt utnyttja denna dagen till att få massa jobb gjort. Det kan vara skönt att jobba på söndagar ibland för oftast är jag utvilad, lägenheten är tom och människor sitter liksom inte och mailar tillbaka.

Jag har gjort en checklista som jag tänkt bocka av under dagen och sen ikväll ska jag laga middag till Philip, Axel och Matilda som kommer över på middag! Det är ett par som jag och Philip känner sedan Gbg och vi brukar bjuda varandra på middagar och det är SÅ mysigt. Det känns riktigt vuxet med parmiddagar haha men jag älskar det!!!


11 kommentarer11 kommentarer om “MUKBANG, ASMR, Q&A – ft Lucas”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Din bästa video hittills haha!!! Skrattade så mycket

  Reply
 • FAN vad rolig den var!!! Ni tre borde göra en rejäl en ihop 💛

  Reply
 • Hahah älskar lucce!!!!! Mer med er båda

  Reply
 • Bästa videon på din kanal!! Haha så kul😂

  Reply
 • Alltså ÄLSKA!! 😍😍😍

  Reply
 • alltså DRÖM att ha en Lucas i sitt liv😭😭😭❤️❤️❤️😍😍

  Reply
 • ”Bianca har en del i att jag kan jobba som influenser”.. yeah right 😂 hon har ALLT med det och göra…

  Reply
 • Vart är dina silvriga örhängen ifrån? Super snygga! Riktigt rolig video också😃👍🏼

  Reply
 • Hahah, skrattade en hel del, älskar denna viedeon!!

  Reply
 • Ugh på snorungar…..ni låter så fåniga..förstar inget kul alls med denna utube Videon?

  Reply
 • Jag förstår inte alla varför du väljer att ens lägga en sån här kommentar? Gilla du den inte? Låt bli att titta. Inget man behöver kommentera om och absoluta inte uttrycka sig med ”snorungar” och annat löjligt 😊

  Reply