Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:49 | February 1, 2019

Recept – supersallad

Receptet hittar ni HÄR

Hej på er!

Har haft en morgon hemma i mjukisar jobbandes framför datorn hela dagen. Det har faktiskt varit lika bra eftersom det ramlat ner snö från himlen exakt hela dagen. Jag tycker sånna här dagar är väldigt mysiga dock. Vid lunch kom pappa på besök och vi passade på att laga ett recept jag klickat hem från mat.se. Tycker verkligen att det är så smidigt att kunna klicka hem mat utifrån ett recept och ha allting färdigt + testa nya recept. Samt att jag slipper gå utanför dörren och istället få allting levererat till mig. Detta blev verkligen så gott, tips!!!

Idag ska jag ha en riktig mysfredag hemma har jag tänkt. Mitt öra som jag pajjade när jag kraschade med örat först i en våg förra veckan gör att jag måste knapra antibiotika de närmsta dagarna. Man fattar inte hur mycket av ens kropp som rubbas när öronen inflammeras. Hela mitt balanssinne är knas och jag kommer på mig själv tappa balansen när jag duschar samt att jag känner mig helt dåsig och hör jättedåligt…. ja det är synd om mig haha.

Så ikväll blir det netflix och pussar på Philip med fokus på att bli bra igen! Vad har ni för planer denna fredagen?


10 kommentarer10 kommentarer om “Recept – supersallad”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser superfräscht och gott ut!!

  Reply
 • Wow så gott det ser ut! 😃

  Reply
 • Ser så otroligt gott ut, denna måste jag testa!

  Reply
 • Åå ser gott ut 😍

  Reply
 • satan vad gott<333

  Reply
 • Jag måste bara säga fyfan vilken b**** du blev när Lovisa gästade, och att ni gång på gång gick ihop och sa dåliga saker om Bianca. Det absolut värsta enligt mig är när Bianca ska gå o hämta papper pga gråt så sitter ni två o skrattar åt något hon sa. fyfan…

  Reply
 • Åh, så gott det såg ut!!

  Reply
 • Gott! Vad använder du för kamera?

  Reply
 • waaah, MÅSTE få veta vad du använder för kamera! Blev fruktansvärt kär i den nu! Bilderna blir ju superbra och det ser inte ut att vara nån stor, klumpig kamera. Åker till marocko på måndag och vill köpa ny kamera innan det…

  Reply
 • Tack för tipset! Jag har testat supersalladen och är helnöjd med resultatet. Gott & nyttigt – fyllt med antioxidanter 🙂

  Reply