Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:53 | January 30, 2019

Veckans gråtkalas

Igår släpptes veckans poddavsnitt lite senare på dagen pga att den spelades in under dagen. Jag ville hellre göra så och få sitta i en studio tillsammans med Bianca istället för att spela in veckans avsnitt på avstånd över ett kasst internet. Har du hunnit lyssna ännu? Om inte – gör det.

Vi pratar för första gången om det faktum att Bianca numera är singel! Vi pratar om hur det kommer sig och hur hon mår just nu. Jag brister ut i tårar pga kritiken jag fått genom olika kanaler den senaste veckan och öppnar upp mig om hur det har påverkat mig. Det känns ärligt skitläskigt att lägga upp detta avsnittet just för att det känns så naket på något sätt och jag gillar inte idén av att visa hur taskiga kommentarer fått mig till tårar, men att framställa något annat i podden denna vecka hade bara varit oärligt från min sida. Det har varit skittufft att ta emot så många kommentarer från människor som har en bestämt uppfattning om vem jag är som person och tycker sig veta alla mina brister. Igår var en tuff dag för min del och hela min kropp var fylld med ångest av precis allt och ingenting. Sådär att jag inte kunde sätta fingret på det men det låg som en sten på bröstet som inte försvann. Så jag tog tag i mig själv och åkte in till stan för att möta upp Lukas och Bianca på ett glas rödvin och att få skratta lite. Dom får mig att må väldigt bra, mina fina vänner. Efter några timmar mötte vi upp ett kompisgäng + Philip och gick och käkade middag på Asian post office och hade världens trevligaste kväll. Jag är så glad att jag ryckte mig ur min ångestbubbla och faktiskt tog mig iväg för att göra saker som får mig att må bra. Umgås med fina människor och god mat!


32 kommentarer32 kommentarer om “Veckans gråtkalas”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Känns verkligen som om att man är i samtalet, älskar eran podd!<3

  Reply
 • Du är bäst Alice, glöm aldrig det! Btw, eran podd är verkligen sjukt bra! Kram på dig! ❤️

  Reply
 • Jättefint poddavsnitt <3

  Reply
 • Alice, du är grym! Du ska absolut inte behöva fälla tårar! Jag började gråta nör du grät. Du är en toppen vän, det är bara folk som ej förstår er sarkasiska humor helt enkelt. Ta inte åt dig!! Du är så himla vacker. Ta hand om dig <3

  Reply
 • Jag blir verkligen så jäkla trött på människor som ska trycka ner andra eller bara behöver kommentera elaka saker om andra personer.. ALLA är olika och de är okej, man behöver inte vara elak… Beundras verkligen av er ifluensers för ni får ofta jävligt mycket skit som ni inte ska ha, som ingen människa ska ha…
  Jag lyssnar sällan på eran podd men har sett många av dina youtube videos och av de jag sett av dig verkar du vara en helt fantastisk person, så otroligt härlig och en person man gärna lärt känna mer. Vill egentligen bara säga att jag tycker du är grym precis som du är, var rädd om dig och fortsätt vara DU <3

  Reply
 • Verkligen jättestarkt att kunna prata om det! Folk trycker så mycket på att man inte ska bry sig eller ta åt sig o inte lägga tårar på sånt MEN det finns gränser. Och det är så viktigt o modigt att våga öppna upp sig på det sättet! Så all cred till dig Alice!

  Reply
 • Underbart poddavsnitt och ni två är sjukt starka! <3 Älskar kvinnor som er! Cred till er alltså!

  Reply
 • Detta kan ha varit det finaste poddavsnittet hittills. Ni är så bra!

  Reply
 • Älskar när människor man följer och inspireras av delar med sig på det sätt du gjorde i podden, KÄNNER så mycket med dig och för dig och blir liksom ledsen för min “vän” (du) är ledsen. Gillar dig ännu mer nu, för du är också mänsklig. Heja dig! Heja Bianca! Heja alla starka kloka kvinnor!!!!!

  Reply
 • DU ÄR UNDERBAR!❤️

  Reply
 • Jag har lyssnat på er podd länge och aldrig haft tanken på att ni har en hård ton mot varandra kanske för att vi pratar lika dant mitt kompisgäng. Superbra och underhållande podd⭐️

  Reply
 • Fin fina du ❤️

  Reply
 • Ni är nog dem grymmaste kvinnorna i branschen! Det är sjukt vilken framgång ni haft och kämpat för. Jag kan bara utgå ifrån mig själv och säga att det är förståligt att människor reagerade så som dem gjorde på det förra avsnittet, det gjorde lite ont i mig också och blev lite obehagligt när jag själv har problem med fysisk närhet i relationer med både familj och vänner. Det var givet att du inte mena något för att vara en dålig vän eller för att vara “ytlig” som vissa sa men en person som Bianca eller mig som har dem problemen behöver ännu mer bekfrätelse än vad ni (du och Lovisa) får av exempelvis Bianca, ni måste bara ge dubbelt tillbaka och som bästa vänner kunna acceptera att så är det och med åren kommer ni se skillnad så länge ni inte ger upp och påminner henne hur “dålig” hon är med känslor. Ni sa att eftersom Bianca inte visar känslor, så krävs det mer. Det är lite fel för att dem problemen går djupare än vad ni tror. Ni är vana vid bekfrätelse, närhet och kärlek på det sättet, det kanske hon inte har, i någon relation. Just för att hon älskar er så mycket, och på riktigt utifrån mina ögon och personligen som har svårt att ens krama någon hej, visar Bianca oehört mycket till er. Ni kanske har en hård jargon och känner varann intill benen men hon kommer kanske ha dagar då hon tänker “är det något fel på mig” , “dem kommer säkert tröttna på mig” för vare sig ni tänker på det eller inte så kommer hon känna press att verkligen behöva ändras. Istället för att påpeka för henne att hon är konstig för att du inte kan ligga bredvid henne i soffan, så säg bara till henne detta är okej och fortsätt ligga kvar och sedan säga hur duktig hon var och hur glad du blev istället för att säga hur er relation är den konstigaste i världen för att DU är van annorlunda.

  Detta misstaget kan ni alla bara växa utav och komma närmre, de inget att gråta för. Ni är oerhört starka och duktiga! Ni kommer fortsätta att ta över världen tillsammans, hoppas jag!

  Reply
 • Vilken fin och sann kommentar

  Reply
 • LMFAO…ALICE SOM TRYCKTE NER BIANCA.

  Reply
 • Lol kämpat? U must be ten years old. Grow up

  Reply
 • Filtreras kommentarer bort?

  Reply
 • Full av beundran, vilken inre styrka du besitter! Inte alla som haft ditt mod och du är bara 22 år <3

  Reply
 • Eran podd är definitivt höjdpunkten på veckan! Så kul att få lära känna er på ett djupare plan!
  Håller med om att du ibland kan låta väldigt nedvärderande mot Bianca men om det är den jargongen ni har i eran relation så är det väl så helt enkelt! 😊

  Reply
 • Anna

  Reply
 • Detta är inget illa menat eller liknande, kanske lite konstruktiv kritik. Jag har lyssnar på båda avsnitten och de är bra och ärliga. Men jag kan ändå tycka att Bianca var stark förra veckan. Hon gav en förklaring till varför hon är på ett sätt, ett liv där en familj hängts ut från barndomen och ser påverkar hur man blir som vuxen.
  Du och Lovisa kan ha levt tryggt och växt upp På ett annat sätt villet kan ha stor förklaring till hur ni är. Googla ”anknytningsmönster” så får du intressanta saker. <3

  Reply
 • “Camilla”, jag är väldigt trött på att se dina kommentarer här inne Varje dag på varje inlägg. Om du nu är så himla trött på Alice och Biancas “icke-kämpande” för deras framgång, varför fortsätter du då att gå in här varje dag? Det måste vara ett väldigt tråkigt liv om det är det bästa du har för dig. Och med tanke på din låga nivå på dina kommentarer så är det snarare du som måste vara 10 år, så snälla bete dig som en vuxen och håll dina elaka och onödiga åsikter för dig själv.

  Reply
 • Alltså den här kommenraren sa precis vad jag tänkte!!

  Reply
 • fina fina människa ❤️

  Reply
 • Bellis kommentar inkluderar nog allt jag tänkte på när jag hörde podden. Viktigt ha förståelse inför allas olika personligheter ist för att säga hur konstig en vän är. <3

  Reply
 • Hej Alice, jag gillar er podd och tycker bra om både dig och Bianca. När Bianca grät i avsnittet grät jag också och när du grät i senaste avsnittet började jag också att gråta. Jag tog typ illa vid mig för Biancas skull när jag lyssnade på avsnittet med Lovisa men samtidigt förstår jag att ni har en speciell jargong när ni pratar med varandra och det får ni verkligen ha, för det är bara roligt. Det jag tycker ni ska tänka på är bara att ni kan inte utgå från att ni själva är helt normala, ni kan bara tala utifrån er själva (såklart) men ni kan inte dumförklara alla som inte är exakt likadana, det finns säkert tusentals personer som är som Bianca och tusentals personer som är som dig Alice, så att säga att Bianca är onormal och konstig för att hon inte är som dig det är ju inte rätt. Jag tror även att det blir svårare för Bianca att vara personen ni vill när ni sätter den pressen på henne, istället för att säga ”SÄG ATT DU ÄLSKAR OSS” så kan du väl säga ”jag älskar dig” vilket tillslut kommer bli normalt för Bianca och då kanske hon säger det tillbaka utan problem. Tack för en bra podd och massa kramar till er.

  Reply
 • NI är så grymma!! lyssnar alltid på era poddar och tiden bara flyter iväg,älskar ert sätt att vara mot varndra!!

  Reply
 • https://www.youtube.com/watch?v=3fuzcHeie8c
  sex and the city klippet med scrunchin;)))

  Reply
 • Fortsätt gör det ni gör, ingen har rätt att klaga på er. Vad jag hört från podden är ni helt fantastiska & redan såna powerwomens!!! Älskar det 🙌🏼

  Reply
 • Ni är så otroligt grymma, älskar er podd!

  Reply
 • Håller helt med dig anna! Så fel att ni utgår från att hur ni är är det “normala” och att Bianca är konstig. FInns många som är som Bianca och har svårt att uttrycka känslor, förtjänas inget hån för det.

  Reply
 • fast helt ärligt, ni var äckligt elaka mot Bianca. Blev helt chockad när hon började gråta och ni fortsatte att vara elaka, vilka vänner gör så? Nä usch!

  Reply