Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:11 | January 25, 2019

Safari och surf

Bilder från kamerarullen på mobilen idag.

Idag ringde alarmet klockan 3 på morgonen och det var dags för mig och Moa att kasta oss ut i mörkret för en tre timmar lång bilresa. Idag var en ledig dag från surflektion här på Sri Lanka och alla på campet fick välja bland olika aktiviteter de önskade att göra. Jag och Moa valde att åka på safari tillsammans med ett gäng andra från campet. Vi fick se soluppgången och en och annan elefant samt mängder av olika coola fåglar som jag aldrig sett innan. Det var så coolt och jag är så glad att vi åkte dit men efter detta var vi båda helt utslagna och däckade i bilen efter två sekunder på vägen tillbaka till campet.

När vi samlat energi tog vi varsin surfbräda och gick ut för att surfa några vågor tillsammans för första gången!! Moa kör annars Level 1 som har lektion en annan tid och jag Level 2, så äntligen fick vi tid till att surfa ihop och det var sååå kul. Jag är så glad över att Moa verkar vara lika såld på surfingen som jag är. Det är verkligen avgörande att ha bra surflärare och sen våga sig ut och öva öva öva. Längtar redan till imorgon och nästa surflektion trots min brutala träningsvärk i axlarna efter att ha paddlat genom x antal vågor….

Vi hörs mer imorgon!!! <3


19 kommentarer19 kommentarer om “Safari och surf”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Va fina bilder 😍

  Reply
 • Så fine bilder!

  Reply
 • vilka bilder.. vilken härlig resa

  Reply
 • Fina bilder! och kul med surfing!

  Reply
 • SÅ fina bilder! Blir extremt sugen på att resa haha! <3

  Reply
 • Du får oförtjänt för mycket skit för podcasten med Bianca och Lovisa. Jag uppfattade det inte alls som att Bianca grät pga ni var elaka mot henne. Jag tycker inte ens att ni var elaka mot henne utan bara raka.

  Reply
 • Så himla härligt! Och så fina bilder 😍

  Reply
 • Sjukt dålig stil att garva och håna B i podden! Riktigt oskön stil. Du är faktiskt inte supergo som alltid måste stå på högre höjd och dansa över alla eller som alltid måste snacka positivt om dig själv.
  Du måste jobba på dig själv Och sluta säga att Bianca är den konstigaste människan du känner – du har kommit rätt så långt tack vare henne. En liten kom-i-håg!

  Reply
 • Wow så häftigt! 😍

  Reply
 • Men alltså WOW!! Det ser verkligen helt magiskt ut!!! Stor kram!

  Reply
 • Bianca Ingrosso och hennes Mor Pernilla Wahlgren, var hos Skavlans igår och bjöd på dem själva 😊
  https://www.svtplay.se/video/20830072/skavlan/skavlan-sasong-21-3-pernilla-wahlgren-och-bianca-ingrosso-bland-gasterna?start=auto

  Reply
 • Vad spännande!

  Reply
 • Var kommer shortsen ifrån?? 😃 PUSS

  Reply
 • Alltså … jag är så GRYMT avis på er och denna MAGISKA resa ni gör, ta med mig nästa gång OK ? : )

  Reply
 • Åh elefanter.. det är min dröm att se dom i verkligheten! <3

  Reply
 • Omg, var e din skjorta ifrån?? ser perfekt ut

  Reply
 • Härliga bilder =)

  Reply
 • Gisses vad bra skrivet! Är så trött på den Alice utger sig för att vara ”En god vän, en god lyssnare som ger goda råd”. Så självgod pga allt rampljus hon varit med och tagit över från B senaste tiden som hon knappast förtjänar. Hon tror hon är så mycket mer än vad hon är. Wannabe-B-All shes gonna be-! Hennes förmåga att alltid förminska någon annan, håna och göra narr. Fy! Avbryter hej vilt i podden, skrattar och flummar. Så O-Cool har hon blivit. B Står som vanligt med fötterna på jorden, så hoppas hon ser deras elakhet och inte ser förbi det.

  Reply
 • Snälla svara! VART ÄR SHORTSEN IFRÅN! BEHÖVER DOM

  Reply