Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:06 | January 14, 2019

Jobba hos Alice Stenlöf AB – Projektledande assistent

Nu är det dags för mig att utöka mitt bolag! Nytt år och jag vill lägga in en högre växel. Jag behöver därför hitta min högra hand som hjälper mig att göra detta möjligt!

Är du personen jag söker?

Om tjänsten:

Mitt jobb är väldigt varierat och du behöver därför vara en person som är väldigt flexibel och älska att jobba! Det inkluderar allt ifrån helgtimmar, följa med på resor och event till flera timmar framför datorn. Du kommer mer eller mindre att projektleda mitt liv och strukturera upp mitt schema. Enligt mig ett av de roligaste jobben! Jag behöver kunna lita till 100% på att du är noggrann och att ditt intresse ligger i att tillsammans med mig utveckla mitt varumärke. Du behöver vara duktig på att tänka utanför boxen och komma med egna idéer. Du behöver ett öga för det kreativa i text, foto och mode. Du behöver dessutom bo i Stockholm.

Jag ser helst att du som söker vill arbeta heltid men jag är flexibel och kan tänka mig diskutera deltid. Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning på tre månader.

Arbetsuppgifter:

– Fota och filma samt redigering av foto och film.

– Svara på mail

– Sätta schema

– Prisförhandla och projektleda samarbeten

– Ta emot och selektera samarbetsförfrågningar

– Korrläsa blogginlägg

– Närvara på möten och plåtningar

– Boka resor

– Hålla ordning på fakturor

– Beställa kläder, skor och accessoarer

– Besöka presskontor

Önskad erfarenhet:

Bildredigering – Lightroom/Photoshop
Videoredigeringsprogram
Projektledning

Eftersom du blir en person jag kommer att jobba väldigt tätt tillsammans med så är det viktigt att vi har en bra personkemi. Jag kommer att följa min magkänsla så en bra personlighet med sunda värderingar och positiv energi är viktig. Du kommer garanterat ha kul på jobbet med många bollar i luften och jag behöver kunna lita på att du är självständig och inte slarvar!

För att söka jobbet:

Maila in till [email protected] och märkt din ansökan med “ansökan”. Skriv en kortfattad motivering till varför du är den rätta för jobbet. Dela med dig av tidigare erfarenheter, varför just du passar för jobbet samt en bild på dig. Har du instagram/blogg så får du gärna länka den. Skicka gärna också med eventuella referenser som du vill hänvisa till.

Jag är sjukt taggad på att träffa dig!!!


20 kommentarer20 kommentarer om “Jobba hos Alice Stenlöf AB – Projektledande assistent”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhhh synd man inte bor i Stockholm! Lycka till <3

  Reply
 • vilket drömjobb men bor inte i sthlm

  Reply
 • Lycka till ❤️

  Reply
 • Åh lycka till!! Så jäkla nice!

  Reply
 • Åh om man ändå var duktig på att regiera i photoshop/Lightroom och videoredigering. Annars hade detta verkligen passat mig!

  Reply
 • Guuu vad kul för dig! Hoppas du hittar rätt person 🙌🏼

  Reply
 • Omg drömjobbet ju att få jobba med dig!!! 😍😍 Synd man är student och inte bor i stockholm haha… Hoppas du hittar någon som känns rätt 😃

  Reply
 • Skulle vara super kul att jobba tillsammans med dig! Och arbetsuppgifterna är verkligen sånt som jag tycker är roligt, så synd att jag inte bor i Stockholm och inte har åldern inne! Lycka till<33

  Reply
 • Hoppas at du hittar någon som kan stötta dig och hjälpa dig! Som alla andra tycker jag att detta är drömjobbet och önskade så att jag var rätt för jobbet!<3

  Reply
 • Jag ska skicka in en ansökan! Tror vi hade varit ett perfekt team och skulle trivas ihop.

  Reply
 • Hej, hur många bilder känner du är et “lämplig” antal?

  Reply
 • kanske om nått år?? 😊

  Reply
 • Spännande Alice!❤️❤️

  Reply
 • Jag har mailat dig <3 Skulle vara jättekul att få jobba med dig Alice. Kram Annie

  Reply
 • Wow, drömjobbet!! Önskar verkligen att jag kunde söka. Men tyvärr inte bosatt i Stockholm… Hoppas du hittar din perfekta kompanjon 😊

  Reply
 • Åh ska tipsa storesyrran direkt!!!! Ser verkligen henne i alla kriterier hahah, Nästan för perfekt…..SKA GARANTERAT BE HENNE MAILA

  Reply
 • Halloj! Vet du ungefär när denna tjänst kommer tillsättas och när du gör ett urval på personer? 😊 Sjukt taggad!

  Reply
 • Det brukar stå när sista ansökningsdag är och när tjänsten tillsätts också i ansökningar 😊

  Reply
 • Hej! Jag har nu (lite sent men bättre än aldrig) skickat in en ansökan till din mejl! Skulle vara otroligt roligt om du får en minut över och kan läsa igenom den.🤩 Hoppas att du haft en toppen helg och att vi hörs mer i framtiden.❤️

  Reply
 • fattar inte har lukas fått jobbet eller har någon annan fått det?

  Reply