Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:35 | January 4, 2019

GRWM – 2019, CAIA & SELF LOVE

HEJ!!! HAPPY FRIDAY!!!

Det blev en video tillslut ändå, trots teknikstrulet. Jag sminkar mig, svarar på frågor och har svårt med det svenska språket i vanlig ordning haha… Hoppas att ni gillar videon <3

Jag har haft den ultimata starten på den här fredagen. Jag mötte upp systrarna Widmark för ett träningspass på slagskeppet. Vi jobbade massa småmuskler, bål och stabilitet vilket är så välbehövligt för min del. Efter träningen åkte vi in till stan och käkade lunch med Lucas på Ecoiste och jag beställde den smarrigaste morotssoppan. Jag och systrarna åkte därefter hem till mig och drack kaffe, snackade skit, tog emot min massiva matleverans från mat.se och öven mitt paket som jag klickat hem från mytheresa. Heheheh har unnat mig två saker från Balenciaga som jag ska visa vid ett senare tillfälle. Jag älskar dom!!!! <3333

Nu ska jag spendera lite tid framför datorn med jobb och senare göra mig i ordning för middag och escape room med ett mysigt gäng. Så peppad! Hoppas ni får en härlig fredag <333


4 kommentarer4 kommentarer om “GRWM – 2019, CAIA & SELF LOVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här