Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:17 | January 3, 2019

Julen är officiellt över

Spegel: HÄR / Soffa: HÄR / Soffbord: HÄR / Matta: HÄR / Lampa: HÄR / Sidobord: HÄR / Ljuslyktor: HÄR -innehåller betallänkar

Hej på er!!

Idag har jag städat undan exakt hela julen ur lägenheten en gång för alla. Granen, pynt och ljusstakar är nu officiellt borta och det är så SKÖNT. Lägenheten känns så mysig nu när jag städat i ordning den och det inte är massa julplotter överallt haha. Standard att man älskar julgranen när man får den men hatar den sista dagarna innan man gör sig av med den – varje jäkla år. Vi har några nya tillskott till lägenheten som ni kanske ser på bilderna ovan! Bland annat min nya lampa som jag velat ha så himla länge. Jag tycker att den är så minimalistisk och såsåsåså fin. Det blev min julklapp till mig själv 🙂

Nu ska jag ta mitt pick och pack och sticka till gymmet för 45 min spinning. Nya året och bra rutiner hej å hå :’) Om ni har tur så kanske det finns en ny video redo för er när jag kommer hem. Håller på med lite finjusteringar nu och jag tror verkligen ni kommer att gilla den.

TTYL <3


21 kommentarer21 kommentarer om “Julen är officiellt över”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här