Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:42 | December 20, 2018

Julcravings

Min mysiga jacka hittar ni HÄR

Hej!!!

Hann inte blogga igår pga satt i ett långt viktigt möte hela eftermiddagen och innan det så behövde jag förbereda inför det. Mötet handlade om vår showcast som vi ska ha i globen den 25e maj och ni har väll köpt biljetter??? Om inte så kan ni göra det HÄR. Vi kokar ihop så feta och roliga grejer och ni får verkligen inte missa det!

Efter mötet tog jag en vända på stan för att köpa blommor och present till min kusin som tagit sin examen och firade att hon fick ditt diplom igår med god mat och champange hemma hos henne. Jag och Philip stannade kvar ganska sent och det var väldigt mysigt att träffa kusinerna igen.

Jag räknar verkligen jag ner dagarna till att jag ska få åka till Sälen och få fira jul. Jag har blivit helt besatt av tanken att vara där över jul för att jag vet hur MYSIGT det kommer att bli. Gosa med tre stora hundar, Philips familj och systerdotter iklädd långkalsoner hela dagarna, gaaaah. Jag har liksom köpt 5 st olika sällskapsspel som jag ska ta med till Sälen haha!!! Kan det bara bli lördag morgon nu så jag kan få åka roadtrip med Philip <333

Även om det känns svårt så ska jag försöka effektivisera tiden jag har kvar i Stockholm nu. Jag ska ta tag i ärenden, köpa julklappar, få undan jobb och klämma in ett träningspass innan jag tar julledigt.


4 kommentarer4 kommentarer om “Julcravings”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här