Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:18 | December 18, 2018

Redo för jul!!

Hej!!

Som ni vet hade jag en riktig fixardag idag. Julnaglarna i rött blev fina hos Aida, över till Felicia för att fixa brynen. En kort paus på gymmet för att hinna träna lite och sen över till lashlift för att få fina fransar igen! Det är så skönt att ha allting fixat och klart i ett svep så kan jag känna mig fin över hela julen. Jag kommer tjata hål i huvudet på er om hur fin jag känner mig när jag gjort fransböjning men det har seriöst ändrat hela gamet. Det är mina naturliga fransar och min look får ett helt annat mycket piggare uttryck! Jag är hooked!!

Nu är jag hemma och ska jobba, laga middag och ta ta i lampan som totalkraschade från ingenstans ner i stengolvet. Blev livrädd när det helt plötsligt small till ashögt när jag är ensam hemma i lägenheten. Jag ORKAR inte… Jag förtjänar inte detta haha..

Ps. Om ni vill ha en riktigt grym låt att träna till så måste ni lyssna på denna om ni inte redan gjort det. Alltså jag får gåshud när droppet kommer gaaaah!!!


13 kommentarer13 kommentarer om “Redo för jul!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fransarna blev verkligen SJUKT fina!! <3

  Reply
 • Så fina fransar 😍

  Reply
 • Alltså wow!! Fransarna blev så himla fina!!

  Reply
 • Wow! Så snygga fransarna blev 😍

  Reply
 • Men alltså WOOOOW! 😍

  Reply
 • Asså fransarna! Så natuligt och fint<333

  Reply
 • Så fint!!😍

  Reply
 • fin du blev 😊

  Reply
 • fransarna blev riktigt snygga! vet du om det är skadligt på dina egna fransar att göra lashlift?

  Reply
 • Hej Alice:) din blogg äger! Fina bilder och upd ofta❤️❤️Läser den varje dag

  Reply
 • Så snyggt! ..-> Ang. er senaste podd, där en tjej beskriver hur hon tappat sexlusten osv. I THINK I KNOW WHY. Det hände nämligen mig med min pojkvän för 2 år sedan och jag kom senare på att det berodde på mina p-piller (sorten yasmin) hade aldrig fått reda på att dessa kunde ha den biverkningen men 3 månader efter jag slutat ta dem fick jag tillbaka sexlusten igen och det booztade verkligen mitt förhållande! Så om tjejen som skrev in tar dessa (yasmin / yasmin 28 / yaz, tror det är samma under olika namn/tillverkare) så kan det vara orsaken! Be henne testa en annan sort alternartivt (som jag) använda kondom osv. i några månader för att få tillbaka sin normala hormonbalans. Btw, dessa p-piller är även kända för att göra en lättirriterad och “pms-ig” vilket jag och min omgivning verkligen märkte skillnad på 3 mån efter jag slutat med dem. Tips från en med samma experienceee! KRAM

  Reply
 • ÄVEN ASNICE TRÄNINGSLÅT: Humble (kenrick lamar) Skrillex remix. Jävlar vad man kör på extra när den spelas!!

  Reply
 • har du åldersnoja? Vet inte varför men har fått den känslan utav podden. Som att du är lite stressad? Kunde vart Nice att ha med i en podd lite om förväntningar osv och + – minus med att bli äldre 😊 för även fast man inte är 40 så tycker jag ändå det känns som folk går igenom en 20 års kris? Är lika gammal som du.
  God jul!!

  Reply