Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:47 | December 13, 2018

Jobba hemifrån

Läppstiftet jag bär är från Maybelline och heter Superstay matte ink i 115 Founder & det massiva vinglaset kommer från Zara Home 🙂 Hoodien kommer från H&M herr.

Hej på er!

Ni vet ju vid det här laget att jag inte lämnar min lägenheten för vad som helst haha. Igår morse körde jag ett PT pass med Simon och efter det var jag hemma och jobbade hela dagen tills att Moa och Anastasia plingade på dörren. Vi beställde hem indiskt, drack rödvin ur mina enorma vinglas och pratade ikapp förlorad tid. Jag har verkligen saknat dom två!! Philip kom hem efter hans hockyematch och anslöt sig till samtalen tills dess att tjejerna begav sig hemåt först vid halv 1 på natten. Mysigaste kvällen verkligen!!

Idag är det torsdag och det känns som att dagarna går i ett. Jag har lång to-do lista att ta mig igenom innan det är dags att ta lite julledigt samtidigt som jag försöker klämma in lite egentid med träning. Det är så tacksamt med en PT som påminner en om hur viktigt det faktiskt är att prioritera sin hälsa före allt annat. Så idag ska jag jobba hemifrån fram tills senare i eftermiddag och då ska jag pallra mig iväg till gymmet!

Hoppas ni får en mysig torsdag, trots det trista vädret…

Har ni lyssnat på veckans poddavsnitt förresten? Om inte så kan ni lyssna på den HÄR .


17 kommentarer17 kommentarer om “Jobba hemifrån”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så snygg 😭😍

  Reply
 • Du klär tamefasen i allt!

  Vi är nog många som skulle vilja slåss om en tugga av det där naan brödet bara för att få sitta där i eran nya lya. Förstår att du inte lämnar det för vad som helst!

  Reply
 • SKÖNT att jobba hemifrån och vilka mysiga bilder!!

  Reply
 • åh så fin den läppfärgen var på dig!!

  Reply
 • Vad skönt att jobba hemifrån ibland 😊.

  Reply
 • Man blir ju tårögd över hur vacker du är 🥰😭

  Reply
 • Oj vilket fint matbord, vart kommer det ifrån? 😍

  Reply
 • DU ser ut att ha det så otroligt fint 😊

  Reply
 • Super fint läppstift! Måste införskaffa det<33

  Reply
 • Fina du!

  Reply
 • Fint du har det!

  Reply
 • Hur lägger du upp dina bilder på bloggen? Alltså använder du dig av collagen man kan välja hos Nouw eller gör du vit ram/collage innan och isf vilken app gör du det i? Elr på datorn?

  Reply
 • Alice, du är min största förebild! Du är så otroligt snygg, cool och klok. Har så bra värderingar och tankar kring mycket. Tack för att du sprider en sund syn på hälsa, träning och kost. Typ den enda “influencern” vars prat om sånt inte hetsar. Bästa!!!

  Reply
 • Men alltså guuu vad fantastiskt det låter!! Och kan vi ta en stund för dom där naan-bröden. Ser såååå gott ut!! Kram <3

  Reply
 • Tack snälla fina du!!

  Reply
 • Från lilla möblemanget 😊

  Reply
 • Jag gör allt via nouws verktyg 😊

  Reply