Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:19 | December 11, 2018

NEW IN

Look at that!! Mitt nya fina soffbord kom idag. Ni hittar det HÄR (betallänk).

Jag är så lycklig över att vi äntligen blivit av med vårt gamla soffbord från Ikea som vi haft i flera år nu. Inte för att det nödvändigtvis varit något fel på den eller att den är speciellt ful utan mer för att denna lägenheten för mig är en sån “fresh start” och då vill jag byta ut allt som är gammalt. Jag har i snart ett halvår dreglat över detta soffbordet från Gubi och nu tillslut slog jag till och gav mig själv en tidig julklapp. Jag frågade er om ni tyckte att jag skulle köra på mässingsben eller svarta och ni rekommenderade svarta så jag litade på er i det. Vad tycker ni??

Nu har vi bara sängbord kvar, gardiner som skall upp bakom glasväggen, lister ska upp i hallen + krokar för jackor. Jag antar dock att det alltid kommer att finnas småpill med saker som behöver fixas men just nu känns allting oerhört fantastiskt med den här lägenheten. Jag fick faktiskt hjälp av Philip att filma en “apartment tour” igår så att ni kan få se hur lägenheten såg ut före och efter… Det ska bli så spännande att se även för vår del!!!

Ni är en del som frågat mig om hur jag och Philip delar upp ekonomin här i hemmet. Vi försöker dela upp vardagsutgifter så som mat, toalettartiklar osv så jämt fördelat som möjligt, men om jag ska vara ärlig så ligger han nog ute med rätt mycket matkostnader just nu hehe. Det varierar såklart!
När det kommer till inredning så har jag valt att köpa en hel del dyrare grejer pga det ligger mig mer i intresset än vad det gör hos honom. Det vore konstigt om jag insisterade på att vi skulle köpa den dyraste soffan tex och därefter tvingade honom splitta det med mig på hälften, när han egentligen hade varit nöjd med en soffa för en tredjedel av det priset… fattar ni? Hur brukar ni dela upp sånt? Det hade varit intressant att veta!

Ps. Jag och Philip har äntligen betat av alla säsonger som finns ute av Riverdale och jag kan äntligen återgå till mitt normala liv!!! Wiiiiiie!!!


33 kommentarer33 kommentarer om “NEW IN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åhh vad snyggt!!

  Reply
 • Äskarj

  Reply
 • snyggt 😃

  Reply
 • Älskar!!!

  Reply
 • Så jäkla snyggt soffbord! 😍

  Reply
 • Snyggt

  Reply
 • Jag och min pojkvän lägger in 2000kr var på ett gemensamt matkonto (för mat, hushåll- och toalettartiklar). Funkar superbra för oss! Med inredning så turas vi om att köpa det vi behöver. Det jämnar alltid ut sig i längden ☺️

  Reply
 • snyggt

  Reply
 • Riktigt snyggt!!
  Haha känner igen det där med inredning+ekonomi. Jag och min kille gör också så av samma orsak, det ligger inte i hans intresse att betala mycket mer för saker när det finns på IKEA osv. Medan han kan nörda ner sig TOTALT på elektroniprylar vilket jag inte bryr mig om alls, alltså vi snackar fjärrkontroll till varje jävla eluttag 😊)) Så det läger han mycket mer pengar på än vad jag gör.

  Reply
 • MEN så snyggt <3

  Reply
 • Så himla fint!

  Reply
 • Såå fint!!

  Reply
 • Kan du snälla göra ett inlägg om mattan eller länka den, sååå snygg och den verkar så mysig 😍😩

  Reply
 • Men hur snyggt!?

  Reply
 • såååå mysigt!!!!

  Reply
 • Men alltså guuu vad snyggt!!! <3

  Reply
 • Vad har ni gjort av ert gamla vardagsrumsbord?? Vill köpa om det finns kvar! 😃

  Reply
 • bordet va ju snyggt ju 😊 jag älskar Riverdale den serien är ju sjukt bra ju

  Reply
 • Men jag dör vad snyggt soffbord, och soffan waaaaow 😍😍 Hett tips på snygga och häftiga inredningprylar, checka in Jonathan Adler, så mycket snyggt!

  Reply
 • Sååå snyggt!!

  Reply
 • Jag och min sambo har ett gemensamt konto med varsitt kort. Vi handlar mat, betalar räkningar o köper diverse till lägenheten på de. Bestämmer alltid en summa vi för över till de. Såklart har man eget kort med 😊

  Reply
 • Snyggt, man är rätt ”mätt” på marmor nu👌🏼

  Reply
 • Jättesnyggt verkligen! Hade själv aldrig valt att ha ett glasbord men det är ändå snyggt! 😃
  Jag och min sambo delar lika på allt, ibland kan det bli att han betalar lite mer då jag är student och han jobbar men då gör jag mer hushållsysslor istället 😊

  Reply
 • Älskar!!!<3

  Reply
 • din matta är så fruktansvärt snygg!!!!

  Reply
 • Jättefint soffbord!!

  Reply
 • Din matta!! Tycker den ger så mysigt intryck!
  Jag och min pojkvän sätter över en summa varje månad till ett konto där ränta/amortering/avgift/försäkringar dras. Sen har vi ett ica-kort vi sätter över pengar på varje månad som vi handlar för. När det gäller inredning betalar jag mycket mer än honom, för det är mitt intresse. Han lägger däremot mer pengar på elektronik, belysning och virke (när vi bygger på sommarstugan) för det är hans intresse. Så det har bara blivit så. Men när vi tex köpte säng och soffa delar vi på det, eller utemöbler till lägenheten och sommarstugan delade vi med på, meda han köpte grillarna och jag alla dekorationer. Det går på ett sätt ganska jämt ut ändå i slutändan 😊

  Reply
 • Väldigt snyggt bord. 😊

  Reply
 • Jag och min sambo splittrar rakt av på hyran, el, internet å sånna utgifter. Sen har vi ett ica betalkort där vi lägger över samma summa, kortet är som ett vanligt betalkort och båda har ett varsit kopplat till det gemensamma kontot. För de pengarna köper vi mat, toalettpapper och sånt. Supersmidigt om man är iväg tillsammans och äter eller ska köpa någonting. Inredning köper jag för de mesta, men de är mitt intresse så inte så konstigt 😂

  Reply
 • hahah ååh vad kul, EXAKT så gör jag och min sambo också! 😂

  Reply
 • Jag och sambon splittar all hyra,avgifter,bil osv. Sen har vi Ica kort där båda för över samma summa som vi handlar mat för, och vi splittar även på inredning men det är mest för att vi har exakt samma stil och vill ha samma saker 👌🏻 Spontanköper jag små inredningsprylar som han inte vet om så står jag för det själv såklart

  Reply
 • Jag och min sambo kör på att allt ditt är mitt och tvärtom 😉 , så alla pengar är gemensamma och man handlar vad man vill inom rimliga gränser. Större inköp pratar man med den andra om. Har bara blvivit så, och har funkat bra i 4 år nu! Han gillar att lägga pengar på bilen, och jag på inredning. Men ingen som stör sig på vad den andra gör men pengarna som är bådas.

  Reply
 • Vi delar på alla matkostnader osv, men oftast så köper vi inredning var för sig (förutom större inköp som soffa och säng där vi delade) så att om vi någon gång skulle splitta upp(vilket jag inte tror) så är det lätt att man tar det man köpte liksom. Plus att jag bryr mig mer och vill gärna spendera pengar och då tänker jag att jag köper det så får han njuta av det men det är samtidigt lätt att dela upp.

  Reply