Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:00 | December 10, 2018

En julklapp till alla

I betalt samarbete med FOREO.

Har ni testat LUNA fofo från FOREO? Om inte så måste ni införskaffa er en sådan. Enligt mig är det det absolut bästa sättet att verkligen se till så att ansiktet är helt rent vid rengöring. Enligt statistik så bli din hy 99,5% renare med LUNA fofo jämfört med att bara tvätta ansiktet med vanlig rengöring. Liksom???!!

Shoppa FOREOS produkter HÄR

Min personliga favorit från FOREO som ni vet att jag hypeat flera gånger tidigare: UFO mini!

Det är en “smartmaskbehandling” som jobbar tillsammans med UFO-aktiverade masker som man placerar på. Vad den gör är att den kopplas till “FOREO For You”-appen där man kan styr sina maskbehandlingar. Det känns verkligen som ett lyxigt hemma-spa eftersom den lilla mackapären använder värme för att öppna upp porerna och T-Sonic-pulseringar för att hjälpa aktiva ingredienser tränga djupare in i huden SAMT att den använder en serie av LED-ljusterapibehandlingar: rött LED-ljus för anti-aging, grönt LED- ljus för att ljusa upp och blått LED-ljus mot akne. Dagens teknik är verkligen det finaste vi har :’)

FOREO är faktiskt ett svenskt bolag vilket jag tycker är riktigt fett! Dom har liksom vunnit hur många priser som helst för att vara ledande hudvårdsmärket och om inte jag har lyckats övertyga er om hur bra produkterna är så lär ju det gör det! Bästa!!!

Enligt mig en klockren julklapp till någon du tycker om!!! Går du in på deras hemsida HÄR så ser du att det finns verkligen någonting för alla! HAPPY CHRISTMAS SHOPPING <3


16 kommentarer16 kommentarer om “En julklapp till alla”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Den verkar super och jag måste införskaffa en så !<3

  Reply
 • Wow 😍😍

  Reply
 • Den låter super bra =) kanske ska testa den =)

  Reply
 • En sådan måste jag testa!!

  Reply
 • VILL verkligen skaffa detta !’

  Reply
 • Men åh! Är sååå sugen på att skaffa en. Står helt klart högst på min önskelista, hihi! Kram

  Reply
 • 💯❤️…behöver nån extra cash….kolla mitt senaste inlägg….ett hett tips😉💄

  Reply
 • Alice. Du är helt fantastiskt fin människa. Tycker fortfarande när jag lyssnar på posten att det ALLTID ska handla om Bianca. Hon är “Me me me me” du sitter och öppnar dig om hur du blev knuffad på Spy bar och hon försöker förminska situationen genom att försvara honom??? WTF. Varför förminska situationen. Är så trött på Bianca nu. Jag bojkottar eran podd. Ursch.

  Reply
 • jag använder foreo ufo och älskar den, har också en foreo rengöringsborste så vet inte om det är värt att skaffa en foreo fofo, hmm 😊

  Reply
 • klarar inte av er podd mer. Bianca är ju fullkomligt immun mot konstruktiv kritik.

  Reply
 • Ja håller med! så tråkig

  Reply
 • Hej Alice,

  Jag tycker det är modigt av dig att du tog upp att du blev dåligt behandlad av driftchefen på Spybar trots att det är ert ’’stammisställe’’. Tycker verkligen inte det var ok att Bianca att försvara killen som knuffade dig att han alltid annars behandlade er bra och bjöd på alkohol. Även bra av dig att du sa ifrån och påpekade att han kanske endast är schysst mot ’’kändisar’’.

  Dessvärre så beter sig många i nattklubbsbranchen i Stockholms innerstad extremt dåligt. Vakterna på Rose nightclub har visat både homofobiska och rasistiska sidor många gånger men folk men många följare som er går inte ut med det offentligt eftersom då är man själv inte välkommen på klubben längre. Fler måste stå upp för detta.

  Reply
 • Word! Helt fruktansvärt att nån du kallar bästavän förminskar en grej som detta?? Fine, ingen värre skada skedd men ÄNDÅ?? Vet att du sagt att er relation är som ni vill den ska vara och att du själv kan säga ifrån men ändå rätt tröttsamt att i längden lyssna på podden och bara märka hur bianca alltid ska vända fokus på sig själv och förminska det du säger, låter verkligen som hon blir rädd över att du ska överglänsa henne ibland? Over and outtt

  Reply
 • Tävla ut en 😊))

  Reply
 • Håller med. blev så chockad så jag spolade tillbaka när Alice berättade att han skrek åt henne att gå därifrån o knuffa henne så hon nästan ramlade. Helt sjukt! Och att Bianca försvarar ett sånt kräk är bara otroligt. En man som puttar tjejer så de nästan ramlar har inte en ”dålig dag” utan är ett allmänt skithus. Det värsta är att jag fattar ju att Bianca bara sa så för att hon vill se till att kunna ha bord igen på skitstället. Snacka om sketna prioriteringar. Tycker det var sååå bra av dIG Alice att berätta om det här, o hoppas du mår bättre 💝

  Reply
 • HÅLLER MED!

  Reply