Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:10 | December 9, 2018

Andra advent

Min fina fina gran!!!

Det spritter i hela min kropp när jag tittar på min fina julgran, bara kolla på den! Jag och Lucas klädde den i vitt och silver med nya julgranskulor som jag klickat hem från Royal design (betallänk). Även om jag och Philip inte spenderar jul hemma eftersom vi kommer att vara i sälen över jul med Philips familj, så ville vi båda ändå ha en julgran hemma i lägenheten. Jag var lite nervös först över hur den skulle få plats men det löste sig ganska bra bara vi sköt soffan närmre glasväggen!

Jag har fått mängder med frågor om vart allt är ifrån så jag tänker att jag kan ta det igen. Soffan hittar ni HÄR, Mattan hittar ni HÄR, Runda spegeln hittar ni HÄR (betallänk).

Har ni köpt julgran ännu?


23 kommentarer23 kommentarer om “Andra advent”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här