Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:15 | November 30, 2018

Thank me later!

Inlägget innehåller reklam för Campadre (betallänk).

Lite mobilbilder från kamerarullen.

Nu hörrni börjar denna helg för min del på riktigt och jag är så taggad på att spendera hela helgen med mamma, pappa, Philip och min lille hundfis som kommer hit imorgon bitti. Jag är övertaggad på att få visa dom hur fin lägenheten har blivit sedan sist dom var här!!! Så mycket har ju hänt sedan dess. Ikväll ska vi försöka få upp de nya speglarna vi beställt också (I’ll show you soon I promise). Rödvin och myskväll står alltså på schemat för kvällen!!

Jag måste bara passa på att ta tillfället i akt nu när jag har din uppmärksamhet och tipsa er om Campadre (betallänk) som är en hemsida med kampanjer och hur grymma rabatter som helst på mängder med grejer. Ni kanske minns att jag köpte min säng därifrån för typ 70% rabatt!? Så sjukt nice! Jag klickade samtidigt bla hem massa Smeg produkter som de har kampanj på nu! Det känns så lyxigt att ha riktigt fin brödrost, mixer, vattenkokare och att allting är i samma design! Så om ni vill klicka hem grejer för att bra pris så ska ni veta att ni hittar alltid grymma rabatter på Campadre (betallänk)!! Tips tips tips! Såg även att Therese Lindgren har en sida med hennes favoriter där 🙂 Ni hittar den HÄR (betallänk)och där har hon bland annat samlat Marshall högtalare, inredning, mode och allt för superbra rabatter!
Thank me later 😉

Hoppas ni alla får en magisk fredagskväll! LOVE <3


2 kommentarer



2 kommentarer om “Thank me later!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här