Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:19 | November 30, 2018

NY VIDEO PÅ KANALEN – LÄGENHETSUPPDATERING

Ny video uppe!!!

Vi är så nära 60k prenumeranter på kanalen så glöm inte att prenumerera om du inte redan gör det <3333
I denna videon får ni hänga med mig och Philip när vi pysslar med grejer i lägenheten. En mysig vlogg som jag hoppas att ni tycker om lika mycket som jag gör!

Jag måste svara på era kommentarer om varför jag plötsligt har en senapsgul soffa när jag hela tiden sagt att jag beställt en vit soffa! Ni är så många som har kommenterat det nu i efterhand haha… Soffan levererades nämligen i ett sammetstyg som jag förälskade mig i när jag såg hur bra färgen och materialet passade in med resten av lägenheten. Jag fick alltså det vita linnetyget levererat separat tillsammans med soffan så jag kan byta när jag känner för det. Men nu vill jag behålla tyget soffan kom i!! Hahah nu vet ni.

<3333333 Ha en bra fredag <3333333333

Ps. Idag kommer Hugo hit med mina föräldrar och storebror och jag har fjärilar i magen, iiiiih.


12 kommentarer12 kommentarer om “NY VIDEO PÅ KANALEN – LÄGENHETSUPPDATERING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vart är soffan ifrån??? SÅ fin!!

  Reply
 • Fin vlogg

  Reply
 • vart är byxorna ifrån?? sjukt snygga!!!

  Reply
 • Denna MÅSTE jag se!!

  Reply
 • ÄNTLIGEEEN!

  Reply
 • var har du köpt dina svarta tavlor som ni har i hallen? 😊

  Reply
 • I don´t want one more jetlag 😋

  Reply
 • Når du har gjester, tenker du ikke på at det kanskje ikke er så bra å ha alle private ting på gjestebadet? Eller? Jeg har alt privat i hylle / skap / skuffer på soverommet! Da slipper jeg å tenke over at noe personlig, privat ligger i rekkevidde for andre!

  Reply
 • Super fint börjar det bli! Gillar din stil på inredning 👍🏻😊

  Reply
 • Såå snygg😍

  Reply
 • Så fin blogg!!

  Reply
 • Vart är ditt myssett ifrån som du bär i vloggen? det är lite beigeaktigt. Snälla snälla behöver ett sånt här sett i mitt liiiiv!! 😭

  Reply