Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:43 | November 29, 2018

P3 GULD MED ARMANDO

Jag och Lucas <33

Tshirt: Avklippt från H&M herravdelning / Skor: Eytys / Byxor: Dagmar / Halsband: HÄR / Bälte: HÄR / Väska: Afound –innehåller betallänkar

Hej!!! Hur mår ni??

Jag mår bra tackar som frågar. Igår hade jag möte hemma hos mig vilket var fett mys! Älskar att kunna ha möten utan att slippa åka någonstans nu när det är så kallt ute. Vi planerade hur vi skulle strukturera upp min tavelvägg som jag tänkt ha här hemma. Älskar väggar som totalt täckts av tavlor i olika utföranden och ramar, så snyggt! Jag tror det kommer bli riktigt snyggt här hemma också.

Efter det så åkte jag till Berns för att gå på P3 Gulds nomineringsfest. Väl där mötte jag upp Lucas och vi drack lite bubbel och lyssnade på uppträdanden av grymma artister. Jag tycker att P3 generellt har väldigt bra koll på många riktigt bra artister. Det serverades ingen mat så jag och Lucas gick tidigare därifrån för att handla köttbullar och spaghetti som vi senare lyckades koka alldeles för länge…. Han sov i alla fall över och det blev premiär-sleepover i vår nya soffa! MÖJS.

Idag är det jobb på schemat och ikväll kommer Axel och Matilda hit för parmiddag. Jag har tänkt bjuda på hemmagjorda hamburgare och jag har gått all in på ICA för detta haha. ÄLSKAR att äntligen kunna ha folk över, märks det? haha…

LOVE U.


6 kommentarer6 kommentarer om “P3 GULD MED ARMANDO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här