Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:00 | November 28, 2018

Xmas is coming

Inlägg i betalt samarbete med Chimi Eyewear

Mango #006 Clear

Berry #004

Berry #006 

Se alla styles HÄR

Listen up!!!

Chimi Eyewear har just nu en kampanj som heter Secret Sample – Xmas is coming. Den innebär att när du köper dina favoriter på deras hemsida o
ch anger koden ALICE så får du ett ytterligare par Chimis helt gratis!!! Alltså klicka hem 2 betala för 1, klockrent nu när det är dags att börja tänka på julklappar! Det andra paret blir ett par från Chimis nya kollektion som är så nice.

Mina personliga favoriter är Berry #006 som är min go-to. Samma modell finns i flera färgen ifall man vill koordinera sin outfit med brillorna 😉 Bra att veta också är att det är gratis frakt när du beställer hem från Chimi , kostnadsfria byten samt ett helt års garanti!!! Så grymt tycker jag med tanke på att Chimi är ett väldigt nytt bolag som totalt exploderat på marknaden och nu mera syns överallt. Det är ett svenskt bolag och två vänner till mig som startade upp hela varumärket!


9 kommentarer9 kommentarer om “Xmas is coming”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här