Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:57 | November 28, 2018

Vår nya glasvägg!!!

Inlägget är i samarbete med Murum Stockholm

Detta känns såååå sjukt att kunna lägga upp dessa bilder på bloggen, äntligen!!!

Som ni vet så pratade jag redan när vi började renovera lägenheten om att vi önskade en glasvägg som fördelade vardagsrummet med sovdelen. När jag var i Costa Rica så monterades den upp och jag blev helt rörd när jag kom innanför dörren och fick se hur fint det blev! Lägenheten blev 100 gånger snyggare bara av skiljeväggen! Jag älskar att skiljeväggen inte snor något dagsljus men man upplever ändå att rummet delas av i två utan att kännas mindre. Vi ska montera upp en gardin så man kan dra för om man önskar.

Lägenheten är inte alls klar och vi har mycket smådetaljer kvar som behöver ordnas med och bytas ut, men det börjar kännas som ett riktigt hem och vi är så galet nöjda med hur allting börjar komma ihop. Vad tycker ni???

Ni är redan nu många som frågar mig var jag beställde skiljeväggen ifrån för att ni själva är intresserad av att göra liknande! Så kul! Jag valde ett nystartat svenskt företag som heter Murum Stockholm, som jag visste erbjuder skiljeväggar för riktigt bra kvalité. De hjälpte oss med allting från design, vad som funkade bäst till vår lägenhet, måtta, beställa och allting gick så himla smidigt. Det är några veckors leveranstid och jag har väntat, längtat och suktat efter denna vad som känts som en evighet och nu är den äntligen uppe… Gaaaaah!!! Jag älskar den!!!!

OCH, eftersom ni verkar vara så många som vill göra liknande i era hem har jag fixat fram en rabattkod till er!!! Ange AliceSkiljevägg för 15% rabatt på en specialdesignad skiljevägg! De erbjuder även room dividers (se deras hemsida HÄR) som ni kan få 20% rabatt på om ni använder rabattkoden AliceCircino. Hur nice!?


19 kommentarer19 kommentarer om “Vår nya glasvägg!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här