Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:40 | November 26, 2018

15% rabatt på allt hos RoyalDesign.se

Inlägget innehåller betallänkar & är i samarbete med RoyalDesign.se

Liten vas: HÄR / Ljuslyktor: HÄR (betallänkar)

Lampan som vi har över köksbordet hittar ni HÄR (Philip är och köper glödlampor som ska i haha) –betallänk

Min nya TVbänk hittar ni HÄR (betallänk) – Jag är så galet nöjd!!! Ska visa er bättre bilder i dagsljus.

Hörrni!! Vill meddela er att RoyalDesign.se kör cyber monday och erbjuder 15% rabatt på hela deras sortiment hela dagen! Om ni är som jag mitt uppe i att renovera hemma så är det ett klockrent tillfälle att klicka hem det du kikat på!

Jag har klickat hem en sååå fin tv-bänk, lampor som ska upp, krukor, porslin ja typ allting har jag hittat hos RoyalDesign.se. De har ett grymt utbud med massa olika märken så missa inte att kika in på deras hemsida HÄR. Försökte mitt bästa att fota här hemma men som ni vet så blir det ju mörkt så fort det blivit ljust typ haha….

Jag funderar på att klicka hem ett soffbord från Gubi (detta) men jag funderar på om jag vill ha mässingsben eller i svart som på hemsidan, vad tycker ni? Sen så ska jag klicka hem en lampa från flos som jag suktat efter länge nu (denna). Ska försöka dela upp det så alla pengar inte försvinner en och samma månad hehe… det kliar i fingrarna dock.

När jag ändå har er på inredningskroken, har ni något fint porslin ni kan tipsa mig om att kika på? Jag är ute efter ett fint porslin och har tittat på matteus (detta), MEN det känns som att alla har det? Help a girl out!


24 kommentarer24 kommentarer om “15% rabatt på allt hos RoyalDesign.se”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Allt porslin från indiska kan jag varmt rekommendera! Galet snygga och tåliga 🥰🙌🏼

  Reply
 • kjøp bordet i sorte ben!! Passer leiligheten bedre😍

  Reply
 • Jag älskar mitt porslin från Rosendahl copenhagen! Tidlöst och gör en inte ruinerad! Har assietter, glas i olika slag, tallrikar, skålar, ALLT i den serien!
  Röstar även för svarta ben på bordet 😉

  Reply
 • Jag samlar själv på Matteus så jag tycker absolut du ska slå till på det. Köp inte efter vad andra har utan efter vad du själv tycker är fint. Ni som bor där som ska trivas 😘 Skönt att ni börjar komma i orning och att den roliga tiden kommit, då ni får inreda och sätta egen prägel på stället. Nu blir det ett hem 🤩

  Reply
 • Rörstrands serie Swedish grace är en favorit. I vitt eller grått. 😊

  Reply
 • PotteryJo har sååå fint porslin! Du måste komma på det!! 😍😍

  Reply
 • Kolla*🙈

  Reply
 • Säger bara stengods!!!! Broste copenhagen, housedoctor eller KH Würtz har porslinet som jag är kär i just nu😘

  Reply
 • Asså du har nog de finaste köket och inredning jag har sett 😍😍

  Reply
 • Helt klart svarta ben om du ska köpa Gubi-bordet!!!

  Reply
 • Kolla in Rörstrand Swedish Grace porslin ☺️

  Reply
 • Själv har jag porslin från Cervera i Serien Table Top Stories, liknar det som du tittat på massor! Sen gillar jag även Aida Raw porslin som finns hos Royal Design!!

  Reply
 • För Gubi-bordet borde ni kanske välja svarta ben, blir så lätt att man tröttnar på mässing annars. Räcker att ni har mässingsben på tv-bänken. Dessutom går det svarta fint ihop med både köket och glasväggen mot sovrumsdelen.
  Vad gäller porslin borde ni helt klart ta en till på Artilleriets hemsida, de har såå många fina tallrikar!!

  Reply
 • Vilken fin lägenhet ni har!!

  Reply
 • Helt klart bruka Design! så prisvärt, stilrent och snyggt! Gillar också Matteus skarpt men är så nöjd och glad att jag valde bruka istället som mitt porslin. skulle dock rekommendera rörstrands kaffemuggar istället! Brukas är så himla stora att de känns som tekoppar 😅 😊

  Reply
 • Har själv tallrikar från matteus som jag gillar skarpt men man blir ju alltid sugen på det man inte har! Så mitt heta tips är porslinet från POTTERJO, alltså såååå fint!!! Älskar detaljerns på dom! 😍👌🏼

  Reply
 • Dags att klicka hem en snygga lampan som man funderat på länge 👋

  Reply
 • https://www.rum21.se/sv/artiklar/rustic-tallrik-275-cm-gra.html
  Dessa är ju sååå snygga!!

  Reply
 • Svarta ben på bordet! Mycket snyggare, och mässing tröttnar man så fort på. Sen tycker jag de svarta passar bra in till eran vägg.
  Porslin Rörstrand Swedish grace stone! Jag ville med ha matteus men alla har det så nu är jag så trött på det efter att ha sett det överallt att jag inte tycker det är fint längre. Men jag är en person som tröttar fort. Indiska ha med massor fina varianter.

  Reply
 • Finns en kopia av detta bord hos Mio för under 1000 kr!! Tips!

  Reply
 • Perfekt nu när det är julklapps-dax! Kommer klicka hem en vas till mammsen nu på momangen <3

  Reply
 • Kör på svarta ben på bordet från Gubi, då kommer det bryta av snyggt med mässingbenen på tv-bänken och lampan från Flos som du kanske tänkt köpa 🌹 Äääälskar att ni börjat få ordning på allt, det är så fint!!

  Reply
 • Får kolla där då, kan ju inte gå ut iaf…har en bedövad arm pga av ny TATTOO ju 😁

  Reply
 • Jag vill slå ett slag för second hand! Om du är ute efter någonting unikt och känner att du har tid/möjlighet att kolla, det finns massor i stockholmstrakten 🤗

  Reply