Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:48 | November 21, 2018

Jag är tillbaka!

Inlägget innehåller reklam för Lapoint.

En vecka utan uppdatering här på bloggen, måste nog vara det längsta jag någonsin gått utan att ha bloggat sedan jag startade.

Varför undrar ni? Vart har jag varit?

Som ni vet så spenderade jag två veckor i Santa Teresa för att surfa tillsammans med La point. Jag åkte dit helt utan förväntningar och tänkte väll mest att det skulle bli skönt att komma bort en stund. Vad jag då inte förstod var hur mycket jag faktiskt behövde dessa två veckor borta från allting. Helt ledig kan jag förstås aldrig riktigt vara med tanke på att mitt jobb är så uppkopplat. Men att bara öppna mailen en gång per dag, inte ha möten eller events att gå på, låta bloggen stå, podden gästas av Vanessa och inte stressa över att uppdatera instagram har varit så v
älbehövligt för mig. Jag har fokuserat på att umgås med nya människor som jag kommit att lära känna väldigt bra. Som jag har haft äkta och viktiga samtal med om saker som faktiskt spelar roll. Om självkärlek, osäkerheter, livsval, kärlek, rädslor och samtalsämnena tog aldrig slut. Vi grät och skrattade tillsamman under Santa Teresas vackra himmel och jag växte så oerhört mycket av att vara närvarande i varenda dialog med alla jag träffade. Att jag lät telefonen ligga orörd och istället verkligen lyssna på andra människor livshistorier och olika erfarenheter. Jag har vuxit så otroligt mycket av att ha övervunnit rädslor och kastat mig ut i de stora vågorna, för att sedan förstå den frihetskänslan av att fånga en våg som jag tidigare bara hört om. Jag har lärt känna mig själv så mycket bättre och fått förstå hur otroligt stark jag är mentalt.

Två veckor gick på ett ögonblick och nu är jag tillbaka hemma i min fina lägenhet, i min pojkväns famn. Trygg, lycklig och stolt över mig själv för att ha gjort den här otroliga resan. Det känns som att man måste ha varit där för att förstå hur mäktigt allting har känts, så att mina ord här på bloggen mest låter fjantiga. Nästa gång, närmare bestämt Mars, ska jag ta med honom tillbaka till Costa Rica och visa vad det är jag pratar om.

Idag ska jag jobba hela långa dagen. Det blir ingen mjukstart efter den här semestern inte, men jag är redo! Inspirerad och fylld med energi efter två magiska veckor.

“It’s the weirdest thing how you meet people who touches your heart just like that. Without knowing they help you grow into a better person. A stronger, wiser and more confident human being. These two weeks I have been surrounded by so many different people that has a very special place in my heart. The endless conversations we’ve shared that always ended up with both tears and laughter. Cheering and hyping each other up for catching that wave that you would only have dreamed about two weeks earlier. Dancing, singing (screaming) in the car to our favorite songs, doing some really stupid shit, like what being young is all about. Connecting on a level that I know is so rare these days. I feel so empty leaving so many beautiful souls but at the same time I am so insanely filled with love and inspiration. Saying goodbye is hard when some people touch your soul just by being themselves. I am so insanely grateful for these two weeks and I can’t wait to come home and tell my love all about it.”


19 kommentarer19 kommentarer om “Jag är tillbaka!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här