Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:21 | November 13, 2018

#51. Nakenbilder och onani

Trots att jag är i Costa Rica så levererar vi fortfarande nya avsnitt varje tisdag och idag är inget undantag! Har ni lyssnat ännu?

Vi svarar på ett par kluriga frågor som vi fått in av er lyssnare på vår mail ([email protected]) och jag blossar upp av en fråga som gör mig riktigt förbannad. Vi svarar på olika påståenden och om vi skulle kunna vs inte kunna tänka oss att göra dem olika. Ett bra avsnitt som jag hoppas att ni alla lyssnar på!!! Glöm för bövelen inte att hashtaga #aliceochbianca när ni lyssnar på podden så vi kan gå in och likea era bilder <3

Love you guys!!!


9 kommentarer9 kommentarer om “#51. Nakenbilder och onani”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här