Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:51 | November 11, 2018

Morgonhumör & solnedgång

Bikinitrosa: HÄR / Bikinitopp: HÄRbetallänkar

Mitt morgonhumör och solnedgången här <3

Vi börjar närma oss slutet på första veckan här och jag kan med handen på hjärtat säga att det varit en av mina bästa veckor på evigheter. Jag tror ni har förstått vid det här laget hur bra jag mår här borta. Nu börjar jag fånga mina egna vågor ute i havet och instruktörerna är så trygga att rädslan för vågorna försvinner och allt blir istället bara så kul!!

Costa rica överträffar mig varje dag med sin vackra natur och alla vi på campet har blivit som en liten familj. På dagarna lär vi oss alla att surfa, tar massage, åker fyrhjuling någonstans och på kvällen äter vi alla middag tillsammans. Igår åt vi sushi på ett ställe här i närheten som heter Satori och det var så nice!! Tips om ni är här 🙂

Idag är det fars dag och jag vill passa på att gratta min egna far på hans dag! Världens tryggaste, mest omhändertagande, snälla, mysiga pappa <3 Jag älskar dig!!!


13 kommentarer13 kommentarer om “Morgonhumör & solnedgång”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här