Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:13 | November 6, 2018

Hello Paradise

Inlägg är i samarbete med La Point.

Hej finisar!!

Slänger upp bilder från mina två senaste dagar. Hela dagen igår var vi på resande fot och fick b.l.a åka helikopterplan för att komma till Santa Teresa, här där vi ska bo i två veckor. Alltså wow hörrni, det här stället är ett paradis. Vi bor på ett surfcamp tillsammans med ca 20 andra härliga människor från olika delar av världen. Imorse gick vi upp 05.45 för att ha vår första surflektion med surfinstruktörerna här på La Point. Det gick så himla bra och jag fångade flertal vågor uppe på brädan, den känslan alltså!!!

Efter surfingen fick vi käka massa god frukost, sola och bada och verkligen slappna av. Jag kom på mig själv med att vara 100% genuint avslappnad här. Jag kollar knappt på min telefon, njuter av den magiskt vackra naturen och lär känna massa fina nya människor. Har ni möjligheten så måste ni verkligen åka hit i minst en vecka och testa på det ni också! Costa Rica är så magiskt!!

Nu ska alla köra yoga här i huset (jag skippar dock pga måste beta undan mail…) och sen ska vi åka och surfa för andra gången idag. Det är så kul och det blir ännu roligare nu när jag känner mig mer och mer självsäker under tiden.

TTYL <3


10 kommentarer10 kommentarer om “Hello Paradise”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här