Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:31 | November 6, 2018

#50 – Vem är Caia?

Nytt poddavsnitt och denna veckan kommer vi med mycket bättre energi! Vi båda älskar att podda men vissa veckor är man bara inte i rätt mindspace för att leverera… men det är så bra att ni säger till då!

Vi pratar om Biancas analkramper och pinsamma fisar i taxibilar. Jag och Bianca har vår första riktiga myskväll hemma hos mig NÅGONSIN och vi berättar hur det egentligen kändes. Alla undrar vem Caia är och Bianca berättar allt om henne! Kan man jobba med en partner eller kommer det att totalförstöra allt?

In och lyssna på veckans grymma poddavsnitt och glöm inte att hashtaga #aliceochbianca när ni lyssnar så vi kan kika in och likea era bilder 🙂 Ni kan också som vanligt maila in till [email protected] om ni har några tankar, funderingar, frågor eller förslag på ämnen till framtida avsnitt!!

LOVE YOU GUYS!


16 kommentarer16 kommentarer om “#50 – Vem är Caia?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här