Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:00 | November 2, 2018

MITT KÖK!!!

Inlägget är i samarbete med In-toto .

Före / Efter

Omg omg omg omg… Köket är klart och jag kan äntligen visa er en sneakpeak på resultatet!!

Ni ska få se fler och bättre bilder på hur det ser ut men ni verkar vara lika ivriga på att få se resultatet som jag är på att visa er! Så här har ni en bild på hur det såg ut innan vs hur det ser ut nu. Vad tycker ni??

Jag har lärt mig så himla mycket av hela renoveringsprocessen att det inte är klokt! Innan jag satte mig in i hur allting skulle gå till så kom jag i kontakt med Linnea på In-toto som hjälpte mig i varenda detalj som hon hade stenkoll på. Allt från planering, design, kontakt med hantverkare, beställning av delar och hon fanns där för att lugna mig när jag fick panik av stress haha… Hon har verkligen varit en sån jäkla klippa och det hade verkligen inte gått och definitivt inte blivit såhär bra utan hennes hjälp. Jag är så otroligt glad att jag vände mig till In-toto när jag skulle planera mitt kök och jag är så himla nöjd med hur det blev!!! Alltså wow!!!

Om ni går i tankarna på att renovera ert kök så rekommenderar jag verkligen In-toto och Linnea! Världens tryggaste händer från början till slut! De finns på Karlavägen 64 här i Stockholm.


35 kommentarer35 kommentarer om “MITT KÖK!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här