Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:47 | October 28, 2018

UPDATE – RECAP PÅ MINA SENASTE DAGAR

Lifestyle Awards på Grand Hotel saltsjöbaden. Jag var nominerad i “Årets raket” som Benjamin kammade hem och Bianca kammade hem årets instagram, bästa!! Jag bar en skitnsygg byxdress från Nelly som ni hittar HÄR (Nu på rea) och en kappa från Molly Rustas kollektion tillsammans med Bubbleroom som ni hittar HÄR . Klara hade spraytanat mig kvällen innan så jag kände mig fräsch och snygg kvällen till ära 🙂 Jag hade det supertrevligt och när galan var slut så skjutsade bästa Herman hem mig och Bianca.

Sista passet av tre veckors bootcamp med Fashionbalefit bockades av och jag saknar redan detta gänget. Får så mycket energi av dem!! Jag har jobbat en massa bakom kulisserna och köket börjar bli mer och mer klart. Ni får en första sneakpeak här 😉

Fredag och Bianca styrde en spadag tillsammans med Foreo! Vi var ett gäng på 6 tjejer som befann oss på Grand hotels största svit dvs hela 300 kvm. Det kändes som att rummet aldrig tog slut med biosalong, flera sovrum, matsal, spa… ja allt fanns! Vi fick ansiktsbehandling med Foreos produkter, bli sminkade och hårstyling… LYX.

Som att allt detta inte var nog så hade vi ett bord bokat på l’avventura som jag velat äta på så himla länge. Vi beställde in massa förrätter som vi delade på och som jag veeeerkligen kan rekommendera. Jag beställde en tryffelpasta som tyvärr inte levde upp till mina förväntningar… Men jag rullade hem mätt och belåten efter en riktigt mysig tjejkväll.

Lördag och det var dags för event för att fira Janni’s kollektion tillsammans med Ideal of Sweden. Vi åt mängder av mat, dansade till grym musik och när festen var slut satt vi kvar ett gäng tjejer och hade tjejsnack till klockan 6 på kvällen… Terapi!!! Efterråt så åkte jag hem till min bakfulla pojkvän som festat med hockeylaget kvällen innan och käkade pizza med netflix på tvn 🙂

Idag är det söndag och jag ska tassa runt på stan med Philip tänkte jag. Vi har pysslat runt här i lägenheten och städat och donat med musik på högsta volym. Ikväll ska jag och ett gäng tjejer ses på Un Poco för middag och rödvin.

Puss <3333


12 kommentarer12 kommentarer om “UPDATE – RECAP PÅ MINA SENASTE DAGAR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här