Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:15 | October 24, 2018

Bokat resa till……

Inlägg i samarbete med Lapoint.

Om två veckor åker jag…..

…med Linnea till…

…Costa Rica!!!

Visserligen är ingen av dessa bilder från Costa Rica men ville ändå dela med mig av suget på semester!! Jag är så glad att vi idag bokade biljetterna för att åka till Costa Rica i två veckor. Vi åker med Lapoint på surfresa och jag får fjärilar i magen bara av att skriva om det. Linnea har aldrig surfat innan och jag tog några privatlektioner med Philip när vi var i Bali för några år sedan. Bara att försöka komma upp på brädan igen ska bli fett kul! Jag var i Costa Rica när jag var liten tillsammans med familjen och minns det som ett magiskt grönt paradis. Jag är så taggad på att få dokumentera allting för er i foto och videoformat och bara skapa massa grym content till er. Hitta tillbaka till den där inspirationen!! Samtidigt vill jag på något sätt att det ska bli lite av en spirituell resa med mindfulness och allt det där och det är skönt att jag och Linnea är lite av samma skrot och korn på det sättet. Båda väldigt filosofiska när vi känner för det hehe…

Hur taggade är ni på att få hänga med mig till Costa Rica?? Pirr i magisen!!


39 kommentarer39 kommentarer om “Bokat resa till……”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var rädd om er. Att surfa Kan vara lite farligt om man hamnar under en våg länge. Men ha då roligt iallafall på resan!😍

  Reply
 • Häftigt 😍

  Reply
 • Gud vad kul!<3

  Reply
 • Åh va kul!! Vackra, underbara du!

  Reply
 • Vad roliogt! 😃

  Reply
 • Va kul att ni ska åka tillsammans, ha en bra resa!

  Reply
 • SÅ TAGGAD! ⭐️⭐️ Packa med mig i resväskan

  Reply
 • NEEEJ VAD HÄRLIGT!!! Vi åker till gran canaria om ca en månad, längtar sååå <3

  Reply
 • Åh va härligt, fina bilder!

  Reply
 • Åh vad kul! Jag var också där med familjen när jag var liten 😊 ska bli kul att se content därifrån och se om jag känner igen det!

  Reply
 • åh va avundsjuk jag är 😃

  Reply
 • Iiiiiiii va kul…….

  Reply
 • Ååååh vad kul!! Längtar tills att få alla bilder och videos därifrån!! 😍❤️

  Reply
 • Men åååååh är ju inte lite avis!! Ha det BÄST!! <33

  Reply
 • ååh” jag var på cotarica för några år sedan, så himla fint <3

  Reply
 • Aaah SÅ många gånger jag tänkt att jag vill åka på surfresa. Sjukt otippat från mig men HUR KUL?! Underbart!

  Reply
 • Asså😍😍

  Reply
 • Kan du inte snälla spela en video på hur lägenheten ser ut nu när köket har kommit?!😘😻

  Reply
 • Men åh hur sugen blev jag inte på en utlandsresa när jag såg det här inlägget!? 😃

  Reply
 • Men vad kul! vill också resa någonstans 👌
  Du är så vacker 😊

  Reply
 • Ha det så kul!!

  Reply
 • Hur kan du skriva att du bokat resa när du egentligen fått den sponsrad 🤔 När du bokar den själv betyder de väll att du betalar för den också?

  Reply
 • Åh vad kul!! Var själv där i April och det var helt magiskt! Rekommenderar verkligen att åka in till San Jose någon dag, och även att åka till regnskogen om ni får tid över 😊

  Reply
 • Måsta bara få tacka om tipset på Gina-jeansen du kallade “the perfect jeans”. Jag har typ liknande figur som du och drog en chansning och beställde två par, DET VAR PERFEKTA. så THANK YOUUUU <3

  Reply
 • Men guuuud vad kul!!!!!

  Reply
 • Niceee!!!

  Reply
 • Ååhh va skönt!!

  Reply
 • Meen gud vad lyxigt!! Packa ner mig i resväskan please hahha

  Reply
 • Ååå va härligt!

  Reply
 • Alltså åh så härligt att åka dit, ska bli kul att få följa dig här på bloggen 😊 Hoppas du får ett gäng fina dagar fram tills dess också!

  Reply
 • Åh vad härligt med lite värme! ♥

  Reply
 • Ska bli roligt att få följa och höra vad du tycker om det!

  Något jag kan sakna med din blogg är texter och funderingar m.m. som du skrev när du bodde i Göteborg. Det var då jag hittade din blogg och uppskattade så mycket att bloggen var så “ren” och kändes väldigt äkta i jämförelse med många av de stora bloggarnas. Jag uppskattar fortfarande din blogg väldigt mycket men går inte in här lika ofta för att jag ibland får känslan av att din blogg (och dina kanaler i allmänhet) blivit mer kommersialiserade, om du förstår hur jag menar.

  Jag förstår att när man blir större och blogg/sociala medier är ett heltidsjobb och största inkomstkälla så behöver man reklamlänkar, rabattkoder m.m. och att du inte tipsar om saker eller gör samarbeten med märken som du inte kan stå 100% bakom (vad jag tror och hoppas iallafall). Men snälla tappa inte bort dig bland allt detta. Jag saknar den mer filosofiska sidan av dig och hoppas att du efter din resa kanske fått inspiration till det?

  Idag känns det som att många influcencers lever på att deras läsare ska konsumera (ok det är väl en stor grej i vårt samhälle) men att så mycket fokus hamnar på det. Tips om den tröjan HÄR, länk till den skon HÄR fastän man redan har 4329 par tröjor och skor. När man sedan läser typ 15 bloggar och alla tipsar om samma saker så blir det väldigt mycket tröjor och skor…

  Jag hoppas du förstår vad jag vill få fram och det är ingen kritik utan mer en önskan från min sida. Jag förstår att det kan vara klurigt att hitta en balans mellan dessa två sidor, att många har krav och det är svårt att göra alla nöjda. Önskar bara mer av Alice, som det var förut.

  Massa kramar!

  Reply
 • Hej!
  När kommer du kunna lägga ut en vlog på er lägenhet och er progress med den? Så nyfiken!!!!

  Reply
 • LÄNGTAR TILL UPPDATERINGAR DÄRIFRÅN

  Reply
 • Jag ser så mycket fram emot uppdateringerna där ifårn!! ska bli så kul att få följa er via bloggen och youtube! 😃

  Reply
 • Åhh jag är så taggad på att följa er resa!!! <3

  Reply
 • Men va härligt att snart åka iväg lite! Ni får ha det super!!!

  Reply
 • Kul med resan men vrf ska vi vara så taggade för att du reser! Och nä jag är inte avundsjuk och missunnar dig inte den. Trevlig resa😎

  Reply
 • Toktaggad! Och SÅ härliga dessa bilder är!

  Reply