Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:42 | October 22, 2018

Fluffy

Jag & min babe Erica som snart släpper sin kollektion tillsammans med Nelly <3

Skor: HÄR / Jeans: HÄR / Topp: HÄR / Jacka: Svea / Väska: HÄRinnehåller betallänkar

Hej på er!!

Kom nyss hem efter att ha träffat kompizarna och sagt hejdå till Emilio som åker iväg till Sydkorea och är borta alldeles för många månader.. kommer sakna honom så mycket! Längtar redan tills han och Axel kommer hem igen och allt är tillbaka till hur det ska vara :’)

Just nu sitter jag med datorn i knät och lyssnar igenom podden som kommer upp imorgon. Tom & Petter gästar podden och det är ett sjukt roligt avsnitt, ni kommer att älska det! Nu ska jag slå igen datorn och vara närvarande vid middagen med P. Vi har börjat kolla på Big Mouth på netflix, någon mer som kollar på den haha?
Hoppas ni alla mår bra <3


18 kommentarer18 kommentarer om “Fluffy”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här