Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:15 | October 16, 2018

#47. Ångesten över maten har alltid ett slut

I veckans poddavsnitt pratar vi om Biancas nya tillskott till Familjen, lilla Sammy 🙂 Vi pratar om komplex och skönhetsingrepp och vad som egentligen är att vara en bra förebild. Bianca berättar om sin träff med en tjej som varje dag kämpar med sin relation till mat till den grad att det är livshotande. Det är så tungt att lyssna på och veckans poddavsnitt känns viktig på många sätt. Hoppas ni alla tar er tiden och lyssnar!

Som vanligt kan ni alltid maila in till [email protected] med funderingar, frågor eller förslag på ämnen som vi kan ta upp. Om ni lyssnar på podden så får ni gärna tagga #aliceochbianca så att vi kan gå in och kika på era bilder 🙂

Just nu är jag tillbaka i lägenheten och jobbar innan det är dags att börja göra i ordning mig inför drinkar, middag och utgång. Just nu är jag jättetrött men ska försöka hitta energi till att tagga igång för fest..

TTYL <3


11 kommentarer11 kommentarer om “#47. Ångesten över maten har alltid ett slut”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • BÄSTA podden!!

  Reply
 • Älskar er podd! <3

  Reply
 • Bääästa podden!!

  Reply
 • Så bra avsnitt!!

  Reply
 • Bra avsnitt!

  Reply
 • Så himla bra avsnitt!!

  Reply
 • Bästa podden som finns ju!

  Reply
 • Verkligen bra avsnitt tjejer!

  Reply
 • Vad har du för stl i dina balenciaga sneakers? Är de stora i storlek? Tacksam för svar!

  Reply
 • Hej!
  Tänkte bara slänga in en liten fråga här angående just det poddavsnittet.. tidigt in i podden så pratade du om ditt komplex över dina bröst och att det typ skulle vara ”ofeministiskt” av dig att göra bröstförstoring. Förstår inte riktigt på vilket sätt det skulle vara det, menar inget illa utan är mer nyfiken! Feminism handlar väl om att kvinnor ska ha samma rättigheter, skyldigheter och möjligheter som män.. jämnställdhet med andra ord. så om en kvinna väljer att ändra på sin kropp, hur skulle det på något plan vara ofeministiskt? Det har väl ingenting med saken att göra, eller har jag missuppfattat? om något så är väl DET jämnställdhet, att kvinnan får göra vad hon vill med sin kropp utan att någon kan säga nått om det.
  sluta oroa dig så mycket om vad andra och samhället skulle tycka om dina val, vad en kvinna väljer att göra med sin kropp har väl ingenting med feminism att göra. Eller?..

  Reply
 • Så så bra och viktigt <3

  Reply