Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:56 | October 11, 2018

NYA PODDAVSNITTET – Hur ärliga man bara kan vara

Lyssna på veckans poddavsnitt HÄR

Hej på er!

Om ni inte har lyssnat på veckans poddavsnitt ännu så tycker jag definitivt att ni ska göra det. Både jag och Bianca är så öppna vi bara kan vara med hur vi mår, hur vi har det och vart vi är i våra liv just nu. Vi pratar ärligt om våra toppar och dalar i kärleksförhållandet och hur vi hanterar svartsjuka på riktigt. Ni kommer gilla veckans avsnitt så missa inte det!

Jag har inte riktigt känns mig varken motiverad eller inspirerad till att uppdatera bloggen de senaste dagarna, vilket ni säkert har märkt. Ibland känns det som “klimatet” är negativ på diverse olika sociala medier och det påverkar mig direkt vare sig jag försöker fokusera på annat eller inte. Inatt sov i alla fall Lucas över på vår bäddsoffa och det var så himla mysigt att ha honom över. Vi spelade faktiskt in en muckbang som kommer att komma upp på min youtube kanal snart. Jag tror att ni kommer att älska den!! Idag har jag varit på möte, jobbat hemifrån och sen monterat ihop vår nya säng som kom idag!!! Jag tror inte ni förstår hur länge jag längtat efter en ny säng efter att i flera år ha sovit i Philip deformerade säng som hängt med sedan tidigt tonår… ni fattar ju. Jag har varit duktig och vloggat det också så ni kommer att få se min nya fina säng som ni kanske minns att jag klickade hem från campadre? De har asbra kampanjer där så det finns sjukt bra grejer till ännu sjukare priser!! Kika in på deras hemsida HÄR (betallänk).


2 kommentarer2 kommentarer om “NYA PODDAVSNITTET – Hur ärliga man bara kan vara”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Älskar eran podd<333

  Reply
 • Alice!
  Lyssnade till det senaste asvnittet och kunde verkligen relatera till min första panikångestattack. Det utlöses av att mitt skosnöre gick sönder på mina nya sneakers. Japp, du läste rätt.
  Den bakomliggande orsaken till att det utlöses var egentligen att jag hade tentor, ville finnas “där” för ALLA, tillfredsställa alla i min omgivning, vara duktig i skolan och samtidigt orka ha leendet uppe. Så när jag satte på mina nya snekaers och skulle snöra dom gick skosnöret av och ångesten sköljde över mig. Jag kände mig katastrofalt dålig. Efter psykologhjälp och en fantastisk stöttande sambo, som gör precis som din, bara håller om och säger att allt ska lösa sig så mår jag idag mycket bättre efter många panikångestattacker. Man kan inte veta när de kommer eller vad som kommer utlösa dom. Vi vet bara att vi inte vill hamna “där”.

  Lycka till med allt,
  massa kramar från en ny poddlyssnare

  Reply