Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:35 | October 8, 2018

Från mobilen

Jag vill klicka hem denna gosiga mattan från Layered. Tycker den är så fin!

Igår blev jag och Philip hembjudna till våra vänner Axel och Matilda för tacokväll. Det var så himla mysigt att prata i timmar tills klockan blev alldeles för sent och vi blev tvungna att rulla hemåt. Lyx att få umgås med Axel och Matilda och att äntligen få lite hemlagad mat!!

Jag svängde förbi HM Home här om dagen där jag alltid hittar massa fina grejer som jag genast vill ta med mig hem. Bla denna som jag tänkte skulle passa fint i hallen…

Bjuder på tre randoms som ligger i kamerarullen på mobilen. Idag är jag redigt trött efter att det blev sent igårkväll och tidig start på dagen med fashionablefit bootcamp som drog igång idag. Är helt mosig i skallen så ska hålla mig så kortfattad som möjligt här på bloggen. Jag ville dock inte lämna den ekande tom hela dagen! Jag har jobbat och käkat lunch på. Snickarbacken 7 med Hanna och Amanda. Det är ett bra tips om ni vill sätta er på något mysigt ställe och jobba här i Stockholm!
Därefter plocka Philip upp mig och vi åkte och hämtade ut några paket som innehöll grejer till lägenheten. Ikväll tänkte vi ta tag i tvätt och göra klart badrummet och fixa lite med den. Ett jäkla tjat om lägenheten jag vet men det är vad det är….

Ps. Ikväll kommer en ny vlogg upp på kanalen!

PUSS.


11 kommentarer11 kommentarer om “Från mobilen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser supermysigt ut, ta hand om Dig & ha en fin kväll nu Alice!
  Kram! ♡

  Reply
 • Så fin matta! Hoppas du får en bra kväll✨

  Reply
 • Super mysigt med hemlagad middag med vännerna <3 Och ha en jättebra kväll idag också! Ps. är sjukt taggad på den kommande vloggen 😊

  Reply
 • Så fint!! 😊

  Reply
 • Så fint!! 😊

  Reply
 • Mattan ser verkligen sååå mysig ut, och fin!!

  Reply
 • vet du var ljusstaken är ifrån? på bilden från tacokvällen, så fin verkligen 😍

  Reply
 • TIPS! TIPS! TIPS! Jag vet inte om du är trött på marmor, men annars vore det väldigt fint att sätta marmor dekoplast i badrummet fr.o.m den gula raden och uppåt! Skapar enkelt en fräschare känsla 😊

  Reply
 • Älskar verkligen spegelmöbler!! så snyggt!

  Reply
 • Så snyggt!

  Reply
 • Den där mattan är den snyggaste jag har sett for real!

  Reply