Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:32 | September 26, 2018

#44. FELIX SANDMAN & BENJAMIN INGROSSO

Ni har väll inte missat veckans poddavsnitt som kom ut igår? Jag tycker personligen att det är ett av våra bästa avsnitt och jag är övertygad om att ni kommer älska det ni också! Vi gästas nämligen av Felix och Benjamin som kom som en frisk fläkt in i studion sent i söndags.

Vi ställde dom frågor som ni skickat in till oss och killarna är totalt ärliga med allting ni vill veta. Vi pratar om när de förlorade oskulden, om de har pinsamma sexminnen, kroppskomplex, musik, ja allt! Det blev mycket skratt och en hel del allvar genom hela avsnittet och det känns som att man får lära känna killarna ordentligt. Jag hade tex inte träffat Felix tidigare och han visade sig vara så härlig och genuint snäll kille. Det är också spännande att få höra killarnas perspektiv på heartbreak och sånt som jag och Bianca i vanliga fall bara får vår perspektiv på.

On ni lyssnar på avsnittet så får ni inte glömma att lägga ut bild och hashtaga #aliceochbianca så att vi kan gå in och kika på hur det ser ut! Sen så får ni som vanligt självklart maila in till [email protected] om ni har några frågor eller specifika ämnen ni vill att vi tar upp!!

Ni är verkligen bäst och er respons gör det om möjligt ännu roligare att podda varje vecka!! TACK!!!!


6 kommentarer6 kommentarer om “#44. FELIX SANDMAN & BENJAMIN INGROSSO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här