Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:40 | September 25, 2018

First day of jacket

Foto: Ellen Waldton / Edit: Moi

Sneakers: Balenciaga (Finns HÄR i fler färger) / Byxor: H&M (liknande HÄR) / Topp: Bikbok (liknande HÄR) / Jacka: Svea / Väska: Vintage –betallänkar

Heiiiiiiii!!

Vaknade 7 imorse och gick direkt upp för att göra i ordning mig för att hantverkarna skulle komma och börja bygga i lägenheten. Nu är klockan 10.30 och de har fortfarande inte kommit…. tydligen har de problem med någon bil på motorvägen. Gaaah så frustrerande…… Vill liksom sätta igång så att detta kan bli klart någon gång!!!!

Försöker bortse från min irritation som håller på att byggas upp och istället fokusera på hur mycket jag tycker faktiskt tycker om den här dagen. Solen skiner, jag mår bra och min jag älskar min lägenhet. Sist men inte minst så har vi släppt ännu ett poddavsnitt idag. Det förtjänar dock ett helt eget blogginlägg, men missa inte att lyssna 🙂


17 kommentarer17 kommentarer om “First day of jacket”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här