Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:03 | September 22, 2018

Mår dåligt i New York – VLOGG

Resan är i samarbete med och videon innehåller reklam för Maybelline.

Har velat fram och tillbaka ett tag ifall jag alls ska posta denna video eftersom jag visste att jag inte mådde så bra när jag filmade den. Därför märks det tydligt att jag helt saknar energi och ser allmänt trött ut, för det var tyvärr så jag kände alla dagar jag var i min favoritstad NY. Jag var sjuk innan jag åkte och hann aldrig riktigt bli frisk + jetlagen på det = konstant huvudvärk.

Trots det så hade jag ett par fantastiska dagar tillsammans med Maybelline. Vi var där under modeveckan och gick bla på modevisningar, roliga events och jag fick testa på att göra mitt alldeles egna super stay matte ink!! Alltså, kände mig som ett barn i en godisbutik. Min absoluta favoritprodukt från Maybellines sortiment som jag dessutom använder VARJE dag när jag bär smink.

Den foundation jag använder hittar ni här: HÄRbetallänk
Eyeliner: HÄRbetallänk
Läppstift (Alltså inte det jag gjorde då, men det jag alltid annars har) : HÄR betallänk

Hoppas att ni inte tycker att videon är allt för tråkig och att det ändå är bättre än inget… Nästa gång lovar jag att komma med mer energi och uppdatering på hur det går med lägenheten!! Wiiiie

Glöm inte att prenumerera på kanalen! LOVE!!


7 kommentarer7 kommentarer om “Mår dåligt i New York – VLOGG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vloggen var superbra och mysig trots att du inte mådde så bra!! <333

  Reply
 • Trevlig vlogg och väldigt fina färger på läppstiften!😃

  Reply
 • Så glad att du postade den! Verkligehen måste få synas igenom lite ibland trots att jag tcker du var lika cool som vanligt. Var inte så självkritisk fina du. Du är bäst!! Kram

  Reply
 • Hej Alice!

  Detta har ingen koppling till just detta inlägg. Ville mest kommentera, nyansera, det jag uppfattar är din linje kopplat till inskränkande av kvinnors rättigheter och politik. Den politik som tidigare alla de sju “rumsrena” partierna har bedrivit har fått negativa konsekvenser för kvinnor. Numera står främst Mp, V och C (i viss grad L) kvar vid denna. Jag definierar mig självklart som feminist. Har tidigare varit mycket politiskt aktiv, gått på en skola med tydlig vänsterfilosofi (alla lärare vänsterpartister) och efter det röstade jag på Fi. Detta är ju fina tankar i teorin. I praktiken ser verkligheten lite annorlunda ut, har jag fått erfara. Jag jobbar numera indirekt aktivt med dessa frågor i Malmö då jag dagligen kommer i kontakt med den problematik som de senaste årens migrationspolitik resulterat i. Det finns enorma skillnader i kvinnosyn och detta sitter djupt, inget som ändras så fort man passerat Öresundsbron eller fått en instruktion om att i Sverige har män och kvinnor samma värde. Detta resonemang innefattar även uppfattningen om homo/trans/bi/… Det refereras till Uppdrag granskning program om sexualbrott kopplat till kultur i artikeln jag länkar till. I Sverige har detta länge varit ett mycket tabu ämne. BRÅ har inte undersökt detta sedan 2005. Den visade att det fanns en överrepresentation av män från främst MENA (Mellanöstern och Nordafrika), de delar av världen som vi tagit emot flest män ifrån de senaste åren. Jag jobbar som nämnt indirekt med detta och har på senare år även utvecklat ett nördintresse där jag plöjer svenska sexualbrottsdomar. Överrepresentationen av män från just MENA går omöjligen att bortse från. Debatten skulle må bra av att nyanseras, anser jag. Läs gärna denna artikel. https://www.expressen.se/debatt/-alla-dessa-man-hur-tanker-var-feministiska-regering/

  Kommentera gärna!

  Allt Gott, Anna

  Reply
 • Missat vloggen, måste se nu!! Hoppas du har en fantastisk söndag, kram<3

  Reply
 • hej! Dina länkar fungerar inte. Går det att lösa? Sedan talade du även om något bra puder, skulle uppskatta om du ville ge en länk på det också! ☺️

  Reply
 • Ta hand om dig och många kramar

  Reply