Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:18 | September 21, 2018

NEW IN – BALENCIAGA SNEAKERS

U guys!!! Mina bebisar är här och se så fina dom är!!!

Jag flöt på moln igår när jag traskade runt på stan igår haha. Ungefär samma känsla som när jag var liten och äntligen hade fått mina skor och lyste när jag gick… någon mer som hade sådana? Alternativt dom skorna som hade hjul under som bara som coola kidsen fick ha (dvs inte jag). Det var bättre förr!

Idag vaknades jag abrupt upp ur min skönhetssömn genom att det bankades på ytterdörren. Där stod tre snubbar som var redo att leverera mitt kök! Så nu står allting och väntar på att bli uppmonterade på väggen på måndag och jag har fjärilar i hela min kropp. Materiell lycka existerar is real hörrni och mina skor, kök och hela lägenhet är ett bevis på det!!

Idag är det fredag och jag ska jobba hemifrån, träna och troligtvis mysa med valpar på kvällen… men mer om det senare! Happy friday!!


10 kommentarer10 kommentarer om “NEW IN – BALENCIAGA SNEAKERS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här