Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:31 | September 19, 2018

Ny vlogg!!!

Hej mina små kycklingar!

En ny vlogg ligger nu uppe på min kanal där ni för följa med under en hel helg i mitt liv. Jag spraytanar mig, kollar på soffor med Philip, går ut och festar, sminkar mig och massa mer! Denna video är i samarbete med Glossybox och jag visar er två sneakpeaks som ligger i deras deras september box. Jag känner verkligen att jag inte tyckt smink varit lika roligt det senaste pga brist på inspiration osv men äntligen har jag hittat tillbaka mitt intresse för det och kan längta efter att bara sitta och leka med olika produkter och färger. Är det någon som känner igen sig? Jag har några sådana dippar varje år minst.

Idag vaknade jag upp med den absolut sjukaste träningsvärken efter att ha kört bodypump igår. Mina ursäkter till att inte gå till gymmet har tagit slut och jag vill verkligen hinna bli stark till en surfresa jag håller på att boka in. Gaaah, jag är så taggad på att surfa igen! Sist var när jag var i Bali tillsammans med Philip och vi bokade privat surflärare under en vecka. Jag tror att det var något av det med utmanande men även roligare jag någonsin gjort i hela mitt liv. Det och när jag skaffade mitt dykarcertifikat ligger nog bland mina topp 5 erfarenheter hittills i livet. Så häftigt!!!

Vi har fått ett datum på när de börjar montera upp köket här hemma och det är på måndag nästa vecka. Jag vet att jag sagt att det kommer denna vecka men eftersom leveransen blir på fredag så är det bäst att köra på måndag när man vet att det bara är att köra på. Sen kommer stenskivan vi beställt två veckor därpå eftersom det måste vara exakt måttanpassat och när man lagt ner så mycket pengar på något sådant vill man INTE har några millimeter fel hit och dit, haha. We are making progress men det går lååångsamt och jag har så dåligt tålamod när det kommer till att jag bara vill visa er slutresultatet nuuuu!!!

TTYL, PUSS <3


11 kommentarer11 kommentarer om “Ny vlogg!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var är toppen ifrån ?:)

  Reply
 • vilka parfymer har du? 😊

  Reply
 • Skulle du kunna skriva ett inlagg om hur man klarar sig utan kok sa pass lange?! Ska sjalv renovera mitt kok och far panik over hur dyrt det kommer bli med hamtmat varje dag osv. Sa vill jattegarna ha tips tips tips! 😊

  Reply
 • Vad hjälpte dig att komma ur dippen? Eller vad brukar hjälpa dig att komma ur de? För jag verkar vara mitt i en just nu, men vet inte riktigt vägen ur den 😟

  Reply
 • Vaaaaaaad använder du för att få till de där glowet? Love it!

  Reply
 • Åh så kuul! Måste titta!
  Läs gärna mitt senaste inlägg ”Ur Min Dagbok- ärligare blir det inte” ❥
  Kram!

  Reply
 • MÅSTE kolla !!!

  Reply
 • Åh varifrån är dina läppglans som du har i den senaste YT videon?? Inte det röda utan dom lite mer rosa, nude färgade? Letar efter ett sådant så är tacksam för svar för dom var så fina!!!

  Reply
 • Jag och säkert många andra tjejer förstår precis vad du menar med din down-period. Som tur är så verkar det, utifrån en läsares perspektiv, som att du har otroligt underbara vänner och pojkvän som stöttar dig. Jag blir alltid så glad över att klicka in på din blogg eller se dina vloggar. Jag ville bara påminna dig om att du är en otroligt inspirerande person som är så vacker på alla möjliga sätt och vis. KRAM <3

  Reply
 • Du är så fin!

  Reply
 • Du är så fin! Vart kommer toppen ifrån? 😊

  Reply