Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:39 | September 13, 2018

Snapshots from NY

Skjorta: HÄR / Klackar: HÄRbetallänkar

Hej på er!

Bjussar på några bilder från NY som jag inte hunnit slänga upp.. Här ser ni även Danmarks IT-girl Charlotte Caroline som jag fick äran att lära känna under resan, så mysig tjej!

I NY som vi båda var i tillsammans med Maybelline, hade vi några schemalagda aktiviteter varje dag. Vi fick gå på ett flertal modevisningar, lära oss om hur man kan använda de senaste tillskotten hos Maybelline, hänga med Adriana Lima, gå på Maybelline-fest och åka en egen turistbuss runt omkring NY. Det har varit så roligt att få uppleva NY igen trots att min kropp inte varit helt 100 och att jag varit konstant trött…

Imorse vaknade jag upp efter 14 timmars sömn (!!!) och var helt groggig hela dagen fram tills nu på kvällen… Jag har försökt komma ikapp med en del jobb och hängt hemma hela dagen framför datorn. Känner fortfarande att jag har någonting i kroppen som gör mig helt hängig så nu ska jag slå igen datorn, dricka te och kolla på love island med min pojkvän.

Love u <3


8 kommentarer8 kommentarer om “Snapshots from NY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här