Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:45 | September 12, 2018

Recaps

De senaste dagarna har varit hektiska och jag har gått på minus i batteri sedan innan jag ens kom till New York. Började med feber och förkylning här hemma och sedan jetlag på det, har gjort att jag känt mig konstant tömd på inspiration. Jag har inte orkat blogga, vlogga eller alls vara kreativ vilket jag känner nu är tråkigt när jag varit i världens bästa stad. Jag har konstant ont i huvudet och kan inte sortera mina tankar alls. Bara det här inlägget har tagit mig alldeles för lång tid att ta tag i… Jag är i alla fall hemma nu i Stockholm tillbaka i min egna säng. Jag flög hela natten utan att sova en sekund och däckade total när jag kom hem och äntligen fick slappna av.

Under veckan i New York så har jag fått otaligt många frågor om vart plaggen jag burit är ifrån. Så jag tänkte samla några av dem här nedan åt er:

Sneakers: HÄR / Jeans: HÄR / Skjorta & Väska: Vintage från butik i NY / Glasögon: Vogue –betallänkar

Mjukis-set: HÄRbetallänk

Klackar: HÄR / Skjorta: Pojkvännens –betallänk

Jacka: HÄR / Skor: HÄRbetallänkar

Längtar efter energi och inspiration igen som jag kan komma tillbaka in hit med. Just nu längtar jag mest efter min pojkvän och att han ska komma hem från träningen så jag äntligen kan få kyssa honom.

Love u.


17 kommentarer17 kommentarer om “Recaps”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • så sjuuuukt fin!!

  Reply
 • så fina bilder! Super fin du är!

  Reply
 • Så fina bilder vekligen!💫

  Reply
 • Asså ALICE, årkar inte med dina bilder och atr du är så snygg 😍

  Reply
 • alltså du är så snygg😍

  Reply
 • Hur kan man ens vara så snygg som du?!!! Btw älskar outfitsen!! <3

  Reply
 • Men palla hur snygg du är!!! Älskar outfitsen <3

  Reply
 • Hej! Tack för en härlig blogg. Vill egentligen inte skriva negativa kommentarer men kände att jag måste säga detta. jag lyssnade på er podd och när ni pratade om pauser i ett förhållanden. Bianca lät väldigt ledsen under den stunden, och av all respekt mot henne borde du inte ha gott på att du inte tror på pauser och att allt är dödsdömt osv. Det kändes kallt och lite hånfullt. Nu vet vi ingenting om henne men hon har vid flera gånger skrivit att hon har det tufft privat och som vän borde du veta mer än vad vi vet, och då inte gå på om att när man har gjort slut så är det ett slut osv om det är din åsikt eller inte. När någon är ledsen så kanske inte det alltid är bra att höra sådant. Hoppas aty allt ordnar upp sig!

  Reply
 • vila ut nu ordentligt bara så väntar vi på dig!!

  Reply
 • Så snygg 😍

  Reply
 • Sååå fin!!

  Reply
 • Så snygg 😉

  Reply
 • Hej tack för bäst blogg! Vill egentligen bara tacka för din ärlighet. Med den extrema konsumtionen av sociala medier idag är det lätt att känna konstant press över alltid vara glad och peppad och härlig – men alltså man orkar ju EJ det? Tänker ofta när jag ser dina videobloggar att du verkar ha oändligt med energi vilket är fett inspirerande, men det är skönt att se att det är OK att vara trött en dag också? Tack! /Fellow introvert person

  Reply
 • Ibland så har man ingen inspiration till att göra nånting pga olika orsaker. Men de får man ta igen sen när man har mer ork och lust.

  Reply
 • Lindah, jag fattar att du i grunden är väldigt omtänksam och vill väl. Men baserat på egna erfarenheter så kan det ibland vara nödvändigt att få höra verkliga sanningen istället för att bara få tröst. Jag tror att A har god insyn i vad som händer mellan B och P och kanske A nu försöker göra B en stor tjänst genom att inte längre bara lyssna och förstå. Obekväma sanningar kan ibland vara det bästa som en riktigt god vän kan erbjuda, så att man kommer vidare med sitt liv. Och då åt ett mer produktivt håll. A har nog sett B ledsen för många gånger nu, av samma anledning. Men jag förstår vad du försöker förmedla Lindah och ditt budskap är fint.

  Reply
 • så snygga outfits!!

  Reply
 • vill ha tips på läppfärger! älskar det mörka du har på dig 😊 är det från maybelline?

  Reply