Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:46 | September 8, 2018

NY is treating me hella fine

Topp: HÄR / Shorts: HÄR – (betallänk)

Okej dålig uppdatering från min sida jag vet… Tidsskillnad och fullspäckat schema är vad jag tänker skylla på. Jag är i alla fall äntligen i fantastiska New York tillsammans med Maybelline. Jag är Maybellines svenska ambassadör och jag är här för att det just nu är modeveckan i NY. Det är en så nice vibe i denna staden att jag får fjärilar i magen bara av att traska runt på gatorna. I mitt huvud planerar jag att flytta hit i några månader efter sommaren nästa år? Någon som har ett boende till mig?

Igår åkte vi runt på en “Tour bus” som var tillägnad oss tjejer från Maybelline och vi fick staden presenterad för att lite mer ordentligt. Vi stannade på lite olika locations och det var ett riktigt nice sätt att uppleva stan på, även om det egentligen var något för turistigt för min smak. Efter rundturen åkte vi tillbaka till stan och gjorde oss redo för middag och utgång med resten av gänget från Stockholm som också är här. Jag tog med mig Danska “It-girl” Charlotte Caroline och vi mötte upp de andra på någon restaurang som hette Vandal. Det slutade med shots och utgång vilket i sin tur resulterade i att jag är seg idag… Men när man väl är här känns det fel att inte carpe diema så det var det värt.

Jag uppdaterar er mer så fort jag får tid! Idag är det visningar och Maybellinefest som står på schemat!!

PUSS.


18 kommentarer18 kommentarer om “NY is treating me hella fine”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här