Det förekommer cookies på alicestenlof.com. Genom att fortsätta läsa på alicestenlof.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:43 | August 29, 2018

Get my hairstyle

Igår var jag dum nog att somna med nyduschat blött hår och ni alla vet nog hur det blir när man vaknar morgonen därpå. Alla småhår står åt alla håll och kanter och det är aldrig så livlöst och stripigt som då. Till min fördel stod Marre redo att fixa håret på den som ville i Glitters svit och jag var inte sen på bollen. Jag blev så jäkla nöjd så tänkte tipsa er om hur ni får till samma look.

Vi började med att hårföna håret till lösa “naturliga” lockar. Försökte febrilt få ner babyhåren som stod åt alla håll med rätt produkter. Marre använde en rundborste och en hörfön och avslutade med lite torrschampoo och hårspray för stadga.

Sedan jobbade han med händerna medan håret fortfarande var varmt från fönen, för att få håret att falla precis rätt.

När håret var klart satte han vi i två stycken hårspännen på vardera sida. Vi använde dessa (betallänk) spännen från Glitter.Vi satte dem nära varandra så det såg ut som två lite tjockare. Jag blev så himla nöjd!!! Tipstips 🙂

Tack till Lisa Höök för fina bilder! Puss!


16 kommentarer16 kommentarer om “Get my hairstyle”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här